سبزيپلو ماهي با شيره انگور
وقتي هر سال عيد را با سبزي پلو ماهي شروع ميكنيد، بد نيست طعم آن را تغيير دهيد. مطمئن باشيد شيره انگور طعم دلچسبي به سبزي پلو ماهي شب عيدتان ميدهد.
- فيله ماهي ضخيم: ۴ تكه
- نمك: ۲ قاشق چايخوري
- فلفل: يك قاشق چايخوري
- آرد: ۲ قاشق غذاخوري
- كره: ۴ قاشق غذاخوري
- روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
- سير: ۸ حبه
- آب نارنج: ۲ فنجان
- شيره انگور: ۳ قاشق غذاخوري
- زعفران آب كرده: يكدوم قاشق چايخوري
- زنجبيل تازه رنده شده: ۲ قاشق چايخوري
- فلفل قرمز خرد شده: يكدوم قاشق چايخوري
- زرشك: يكچهارم براي تزئين
1. ماهي را بشوييد و خشك كنيد سپس روي آن نمك بماليد و كمي آرد بزنيد.
2. نصف كره را در ماهيتابه داغ كرده و هر دوطرف ماهي را تفت دهيد تا طلايي شود.
3. در ماهيتابه ديگري بقيه كره را ريخته و سير را تفت دهيد تا طلايي شود. سپس آب نارنج و شيره انگور و يك قاشق چايخوري نمك و فلفل و زعفران و زنجبيل و تكههاي فلفل را ريخته و بگذاريد به مدت 10 دقيقه جوش بيايد تا سس آماده شود.
4. زرشكها را بپزيد و به عنوان تزئين استفاده كنيد.
5. براي درست كردن برنج سبزي پلو به اندازه 4-3 فنجان سبزي پلوي خرد شده را با برنج آب كش شده مخلوط كنيد. به آن دارچين اضافه كرده و به شكل هرم چيده. كمي روغن اضافه كنيد و بگذاريد دم بكشد.
6. قبل از سرو برنج در كنار ماهي، برنج سبزي پلو را در كاسه كوچكي ريخته، كاسه را قبلا چرب كنيد. كاسه را كمي در فر داغ كنيد. سپس در بشقاب يا ديسي كه ماهي را چيدهايد كاسه را برعكس كنيد تا سپزي پلو قالبي دربيايد.
منبع : مجله سیب سبز
ارسال نظر