۴۸۷
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

نان برنجي

اگر در فاميل و اطرافيان‌تان كساني هستند كه از طعم نخودچي چندان خوش‌شان نمي‌آيد، مي‌توانيد با نان برنجي از آن‌ها پذيرايي كنيد.

مواد لازم :

  • شكر: يك و يك‌دوم پيمانه
  • آب: يك و يك‌دوم پيمانه
  • گلاب: يك‌چهارم قاشق غذاخوري
  • نان برنجي: كره آب شده: يك‌سوم پيمانه
  • زرده تخم‌مرغ: 3 عدد
  • شكر: 2 قاشق غذاخوري
  • هل: يك و يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • آرد برنج: 3 پيمانه
  • شربت: سه‌چهارم پيمانه

روش تهیه :

۱. زرده‌ها را با قاشق مخلوط كنيد تا به شكل خامه درآيند.

۲. در ظرفي جدا كره آب شده، روغن، هل و آرد برنج را خوب مخلوط كرده ، سپس مخلوط زرده را اضافه كنيد.

۳. شربت را اضافه كرده و آن‌قدر ورز دهيد تا خمير به دست نچسبد.

۴. خمير را به اندازه گلوله‌هاي فندق برداشته در سيني با كاغذ روغني قرار داده و با چنگال روي سطح آن را طرح دهيد.

۶. براي تزئين از دانه ريحان استفاده كنيد.

۷. شيريني‌ها را در فر كه با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايد، به مدت ۲۰ دقيقه بپزيد.

منبع : مجله سیب سبز

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج