نان برنجي
اگر در فاميل و اطرافيانتان كساني هستند كه از طعم نخودچي چندان خوششان نميآيد، ميتوانيد با نان برنجي از آنها پذيرايي كنيد.
مواد لازم :
- شكر: يك و يكدوم پيمانه
- آب: يك و يكدوم پيمانه
- گلاب: يكچهارم قاشق غذاخوري
- نان برنجي: كره آب شده: يكسوم پيمانه
- زرده تخممرغ: 3 عدد
- شكر: 2 قاشق غذاخوري
- هل: يك و يكدوم قاشق چايخوري
- آرد برنج: 3 پيمانه
- شربت: سهچهارم پيمانه
روش تهیه :
۱. زردهها را با قاشق مخلوط كنيد تا به شكل خامه درآيند.
۲. در ظرفي جدا كره آب شده، روغن، هل و آرد برنج را خوب مخلوط كرده ، سپس مخلوط زرده را اضافه كنيد.
۳. شربت را اضافه كرده و آنقدر ورز دهيد تا خمير به دست نچسبد.
۴. خمير را به اندازه گلولههاي فندق برداشته در سيني با كاغذ روغني قرار داده و با چنگال روي سطح آن را طرح دهيد.
۶. براي تزئين از دانه ريحان استفاده كنيد.
۷. شيرينيها را در فر كه با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايد، به مدت ۲۰ دقيقه بپزيد.
منبع : مجله سیب سبز
ارسال نظر