به جای اینکه هر آخر هفته جوجه و کباب سیخ بزنید و اینطوری دلی از عذا دربیاورید، کمی هم به فکر سلامتی تان باشید و اینبار کباب سبزیجات درست کنید.
ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: به جای اینکه هر آخر هفته جوجه و کباب سیخ بزنید و اینطوری دلی از عذا دربیاورید، کمی هم به فکر سلامتی تان باشید و اینبار کباب سبزیجات درست کنید.
مواد لازم:
بادنجان (برش داده شده): یک عدد
کدو سبز (اسلایس شده): یک عدد
فلفل دلمه ای زرد (برش داده شده): یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز (برش داده شده): یک عدد
گوجه گیلاسی (از وسط دو نیم شده): ۶ عدد
سیر (دو نیم شده): یک حبه
روغن زیتون فرابکر: به مقدار لازم
سرکه بالزامیک: به مقدار لازم
برگی آویشن تازه (ریز خرد شده): یک عدد
برگ ارگانوی تازه (ریز خرد شده): یک عدد
فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
برگ رزماری (ریز خرد شده): یک عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. برگ آویشن، ارگانو و رزماری را ریز خرد کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. یک حبه سیر از وسط دو نیم شده را اضافه کنید. روغن زیتون فرابکر، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز را اضافه کرده و کمی روی حرارت قرار دهید.
۲. سبزیجات را بشویید و به ابعاد مناسب برش دهید. سپس آنها را به سیخ بکشید. روی آنها با برس مخلوط روغن زیتون را بمالید و در گریل کباب کنید. (در طول زمان پخت گه گاه با برس روی آنها از مخلوط روغن زیتون بمالید).
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
خوبه اما خیلی طعم نداره اگه چند گل جوجه هم باشه خیلی بهتر میشه