كوكو سبزي
ميتوانيد سبزي شب عيد را با كوكو سبزي تكميل كنيد. ويژگي اين كوكو آن است كه ميتوانيد به ابعاد لقمهاي برشش بزنيد و راحت نوش جان كنيد.
- تخممرغ: ۱۲ عدد
- بيكينگپودر: يك قاشق چايخوري
- ادويه (ادويه مخلوط ايراني): ۲ قاشق چايخوري
- نمك: ۲ قاشق چايخوري
- فلفل: يك قاشق چايخوري
- سير: ۴ حبه
- پيازچه خردشده: ۲ فنجان
- جعفري خرد شده: ۲ فنجان
- گشنيز خرد شده: ۲ فنجان
- شويد خرد شده: ۲ فنجان
- آرد: ۲ قاشق غذاخوري
- روغن زيتون براي سرخ كردن: يكدوم فنجان
- گردو خرد شده: يكچهارم فنجان
براي تزئين:
- زرشك: يكچهارم فنجان
- شكر: يك قاشق چايخوري
2. در كاسهاي تخممرغها را بشكنيد و بيكينگپودر، ادويه، نمك و فلفل بريزيد و با چنگال به هم بزنيد.
3.سير و سبزيهاي پخته را اضافه كنيد و آرد را بريزيد و خوب به هم بزنيد.
4. در يك ظرف پيركس كاغذ روغني بيندازيد و كف آن را چرب كنيد و مخلوط مايه كوكو را داخل ظرف ريخته و به مدت 30 دقيقه در فر بگذاريد.
5. بعد از 30 دقيقه كوكو را از فر درآورده و به ابعاد لقمهاي برش بزنيد.
6. زرشكها را بشوييد و با 2 قاشق روغن و حرارت متوسط روي گاز تفت دهيد سپس شكر را اضافه كنيد و 30 ثانيه بپزيد.
7. علاوه بر زرشك براي تزئين ميتوانيدكمي ماست موسير نيز براي روي كوكو استفاده كنيد.
منبع : مجله سیب سبز
ارسال نظر