ایده هایی متفاوت برای درست کردن مرغ
آماده کردن غذا برای یک مهمانی شام می تواند زیرکانه باشد. همیشه غذای مورد علاقه همه را نمی دانید و می توانید با پختن مرغ، استرس تان را در این مورد کاهش دهید.
۱- انچیلادای سوییسی
این غذا، یک غذای گوشتی ساده و ترکیبی از همه طعم های خوشمزه انچیلادای سوییسی یا انچیلادای سبز (ورده) است. این غذا بهترین انتخاب برای مهمانی های دور همی شام با دوستان یا خانواده است. مقداری روغن زیتون داخل ماهیتابه ای که روی اجاق گاز گذاشته اید بریزید و حرارت را زیاد کنید. هنگامی که روغن داغ شد، تکه های مرغ را اضافه کنید. با یک قاشق چوبی مرغ ها را از هم جدا کنید. با نمک و فلفل آن را طعم دار کنید.
بعد از اینکه مرغ ها طلایی شدند، یکی دو حبه سیر خرد شده و دو فنجان سالسای سبز (ورده) (سالسای سبز : نوعی سس سبز رنگ است که از پوست گوجه فرنگی (معروف به توماتیلو) تهیه میشود.) اضافه کنید و مواد را هم بزنید. فلفل جالاپنو را ریز ریز کنید و دانه های آن را پاک کنید و داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید. یک فنجان آب مرغ یا گوشت (هر کدام که دم دست تان است) به مواد اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به غلظت برسند.
غذا را داخل یک ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن خرده های چیپس تورتیلا و پنیر مونتری جک بریزید و آن را داخل فر- که از قبل آن را با حرارت ۳۵۰ درجه گرم کرده اید- ، به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پنیر شروع به حباب زدن کرد- قرار دهید. وقتی غذا را داخل فر می گذارید، چشم از آن برندارید، چرا که هم درجه حرارت ممکن است متفاوت باشد و هم اینکه باید مواظب باشید که پنیر فقط آب شود و طلایی نشود. وقتی غذا را از فر خارج کردید، آن را بلافاصله سرو کنید. آن را به همراه برنجی که به سبک اسپانیایی پخته اید سرو کنید. می توانید به جای ریختن غذا داخل ظرف مخصوص فر، آن را به سبک انچیلادا ورده، داخل نان تورتیلا سرو کنید.
2- مرغ نوچ
کار را با مرغ با پوست و استخوان شروع کنید. یکی دو حبه سیر -به ازای هر مرغ را له کنید و روی مرغ خام بمالید. برای چاشنی، نمک و فلفل را اضافه کنید. مرغ ها را داخل یک ماهیتابه مخصوص سرخ کردن قرار دهید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط به بالای گاز قرار دهید. کمی سویا سس کم سدیم روی مرغ ها بریزید. لیمو را قاچ کرده و فشار دهید و آب آن را روی مرغ ها بریزید. چند عدد لیمو را به صورت حلقه های بزرگ برش دهید و کنار مرغ ها در ماهیتابه قرار دهید.
۳- هرب چیکن
مقداری روغن زیتون خیلی خالص را داخل یک ماهیتابه بزرگ مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت متوسط به بالای اجاق گاز قرار دهید.
نظر کاربران
عزیزم اینجا ایرانه نه اسپانیا! این اسمها چیه؟ اینها را از کجا بیاریم؟ بعدش هم روغن زیتون مال سرخ کردن نیست. نباید حرارت ببینه.
پاسخ ها
این مرغ مطمئنم خیلی درست کردنش راحت تره. اینم لینکش:
http://www.khialpardaz.com/banamak
واقعا که راست گفتید
توماتیلو از کجا بیاریم؟ فقط صفحه پر میکنید !!!
بابام این غذاهایی که گفتی بعضیها حتی بلد نیستن اسم مخلفاتی رو که گفتی بخونن چه برسه به تهیه اش. بهترنبود همون روشهای پخت غذای خودمان رو که ذائقه ایرانیها به ان عادت داره رو مینوشتی. متاسفانه جدیدا اکثرغذاهایی که دررسانه ها وتلویزیون میخان اموزش بدن من دراوردی واز موادی که زیاد درفرهنگ غذایی ماجایی ندارد. فقط برای اینکه بگن ما اشپزی حرفه ای هستیم از مواد گران که اکثرا برای اکثرمردم تهیه اشون سخته استفاده میشه.
بهتراست غذاهای با ذائقه مردم اموزش داده بشه . نه با سوس سالسا
والااا