كوفته
تخممرغ و يكچهارم فنجان شير را مخلوط كنيد. نان، پياز، يكچهارم فنجان جعفري، يكچهارم قاشق مرباخوري فلفل و جوز را مخلوط كنيد.
- تخممرغ زده شده: يك عدد
- شير: يكچهارم فنجان
- نرمه نان كفمال: سهچهارم فنجان
- پياز ريز خرد شده: يك عدد
- جعفري تازه ساطوري: يكچهارم فنجان
- فلفل سياه: يكچهارم قاشق مرباخوري
- جوز: يكهشتم قاشق مرباخوري
- گوشت گوسفند چرخ شده: ۲۵۰ گرم
- گوشت گوساله چرخ شده: ۲۵۰ گرم
- كره يا مارگارين: يك قاشق غذاخوري
- آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
- قرص عصاره گوشت: ۲ عدد
- فلفل سياه: يكهشتم قاشق مرباخوري
- شير: ۲ فنجان
- نودل يا رشته فرنگي پخته و داغ: ۳ فنجان
- جعفري تازه ساطوري: به مقدار لازم
روش تهیه :
تخممرغ و يكچهارم فنجان شير را مخلوط كنيد. نان، پياز، يكچهارم فنجان جعفري، يكچهارم قاشق مرباخوري فلفل و جوز را مخلوط كنيد. گوشتها را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. سپس گوشتها را به شكل 30 گلوله يكدست و هماندازه در آوريد. گوشتها را در كره داغ با حرارت متوسط 10 دقيقه سرخ كنيد تا قهوهاي رنگ شوند. سپس از ماهيتابه به ظرف ديگري منتقل كنيد و آب زير گوشت را در ماهيتابه نگه داريد. حدود 2 قاشق غذاخوري بايد آب گوشت باشد اگر نيست روغن مايع اضافه كنيد تا حجمش به اين مقدار برسد. آرد، قرص سوپ و يكهشتم قاشق مرباخوري فلفل را به آب گوشت اضافه كنيد. 2 فنجان شير را بريزيد و با حرارت متوسط بجوشانيد تا غليظ و حبابدار شود. گوشتها را اضافه كنيد، پس از داغ شدن با نودل گرم سرو كنيد. اگر مايل بوديد كمي جعفري ساطوري هم روي آن بپاشيد. (براي 5 نفر)
ارسال نظر