حلقه اكلر با موز
ابتدا آب، كره، شكر و روغن مايع را روي حرارت ميگذاريم تا آب جوشيده و كره كاملا ذوب شود، آرد و بيكينگپودر را با يكديگر مخلوط ميكنيم و يكجا به مايع روي حرارت اضافه كرده و با قاشق چوبي مواد را به هم ميزنيم تا به صورت يك توده درآيد.
مواد لازم:
- آرد: 250 گرم
- آب: 400 ميليليتر
- تخممرغ: 7 عدد
- وانيل: يك قاشق چايخوري
- بيكينگپودر: يكدوم قاشق چايخوري
- شكر: 3 قاشق سوپخوري
- كره: 100 گرم
- روغن مايع: 3 قاشق سوپخوري
- موز: ۳ عدد حلقه شده
- خامه فرم گرفته: ۵۰۰ گرم
- پودرقند: براي تزئين
روش تهيه:
ابتدا آب، كره، شكر و روغن مايع را روي حرارت ميگذاريم تا آب جوشيده و كره كاملا ذوب شود، آرد و بيكينگپودر را با يكديگر مخلوط ميكنيم و يكجا به مايع روي حرارت اضافه كرده و با قاشق چوبي مواد را به هم ميزنيم تا به صورت يك توده درآيد. خمير حاصل را كنار ميگذاريم تا خنك شود، تخممرغها را در ظرف ديگري ريخته، زرده و سفيده را با يكديگر مخلوط ميكنيم، وانيل را به تخممرغ اضافه كرده سپس خمير را داخل كاسه همزن قرار ميدهيم و با چرخهاي پيچي همزن كه مخصوص خمير است شروع به هم زدن خمير ميكنيم. تخممرغ را در چند مرحله كمكم به خميري كه در حال به هم خوردن است اضافه ميكنيم تا مواد يكدستي حاصل شود و تخممرغ به خورد خمير رود. خمير حاصل را داخل كيسه قيف ريخته و با ماسوله درشت شياردار پشت يك قالب تارت به صورت زنجيروار شكوفه ميگذاريم طوري كه شكوفهها كنار همديگر قرار بگيرند و بعد از پخت به هم بچسبند. حلقه اكلر را به مدت يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم سپس آن را از وسط و از عرض برش داده، داخل آن را با تكههاي موز پر كرده و روي موزها را به ارتفاع ۴ سانتيمتر خامه ميگذاريم. سپس روي كيك را با پودرقند تزئين ميكنيم.
ارسال نظر