طرز تهیه پای سیب و دارچین در خانه
در این مطلب پای بسیار خوشمزه سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید در عرض کمتر از دو ساعت در خانه درست کرده و از طعمش لذت ببرید.
مواد لازم:
- ۹ پیمانه سیب شیرین خرد شده
- ۲ قاشق چایخوری دارچین
- ۴ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- ۱٫۵ قاشق غذاخوری کره خرد شده
- ۲ ورقه خمیر آماده پای
- ۱ عدد زرده تخم مرغ
- نصف یک عدد لیموترش
طرز تهیه:
۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- درون یک کاسه بزرگ، سیب های خرد شده را ریخته روی آن ها لیموترش بچکانید تا سیاه نشوند. سپس دارچین، شکر قهوه ای و کره را اضافه کنید.
۳- کف قالب پای کره بمالید، سپس روی آن آرد بپاشید. یکی از ورقه های خمیر را کف قالب بگذارید.
4- مخلوط سیب را درون قالب و داخل خمیر بریزید.
۵- لایه دوم خمیر پای را به نوارهای باریک دو سانتی متری برش دهید.
6- روی یک ورقه روغنی، نوارهای خمیری را به صورت مشبک روی هم بچینید.
۷- ورقه روغنی را روی قالب گذاشته و به آرامی کاغذ را بیرون بکشید تا خمیرهای مشبک روی پای باقی بمانند.
8- بخش های اضافه ی خمیر را جدا کنید. زرده تخم مرغ را هم زده و استفاده از قلم مو، روی سطح خمیر بمالید.
۹- پای را به مدت ۶۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی و برشته شود.
ارسال نظر