طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی
این پیراشکی های لقمه ای بسیار خوشمزه هستند و بدون شک برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یکی از بهترین گزینه ها به شمار می روند. پیشنهاد می کنیم، حتما آن ها را امتحان کرده و از طعم عالی شان لذت ببرید.
مواد لازم:
- ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- نصف پیمانه پودر نان فانتزی
- ۱ عدد تخم مرغ
- نمک و فلفل سیاه
- ۳ حبه سیر خرد شده
- ¼ پیمانه جعفری خرد شده
- خمیر پیراشکی
- پنیر موزارلا رنده شده
- یک عدد تخم مرغ+دو قاشق غذاخوری آب
برای تزئین:
- سس گوجه فرنگی
- ریحان
- پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه:
۱- در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، خرده های نان، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، پیاز خرد شده، سیر خرد شده و جعفری خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
2- آن را در دست به شکل گلوله های کوچک فرم دهید.
۳- میت بال ها را درون سینی فر که از قبل یک لایه ورقه روغنی کف آن پهن کرده اید، بچینید. آن ها را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.
4- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۵- کف یک سطح صاف، آرد بپاشید. خمیر پیراشکی را به مربع های هم اندازه برش دهید. روی هر کدام از خمیرها، مقداری پنیر موزارلای رنده شده بریزید. یکی از میت بال ها را در مرکز آن بگذارید. خمیر را ببندید و سپس در دست، به شکل گلوله شکل دهید.
6- همین کار را با بقیه خمیرها و گوشت های قلقلی تکرار کنید و آن ها را درون سینی فر بچینید.
۷- درون یک پیاله کوچک، یک عدد تخم مرغ را هم زده و دو قاشق آب اضافه کنید. از این مخلوط، با قلم مو روی سطح پیراشکی ها بمالید.
8- سینی را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا خمیر حسابی پف کرده و سطح آن طلایی شود.
۹- کف بشقاب کمی سس گوجه فرنگی بریزید، پیراشکی را روی آن قرار داده و با پنیر پارمسان رنده شده و ریحان خرد شده تزئین و سرو کنید.
ارسال نظر