نکات مهم در تهیه کباب کوبیده
کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که ۴ نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده، ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به سیخ کشیده شده، تکه های کوچک جوجه کباب گذاشته می شود) و کباب کوبیده زعفرانی. برای آماده سازی و طبخ کباب کوبیده ساده باید ۹ نکته را رعایت کرد.
۱. مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید کاملا گرفته و فقط پیاز رنده شده به گوشت اضافه شود.
2. برای گرفتن آب پیاز می توانید پیاز رنده شده را در تنظیفی تمیز بریزید و آب آن را بگیرید، به طوری که حتی قطره ای آب باقی نماند. یادتان باشد که زیاده روی در مصرف پیاز باعث وارفتن کباب و ایجاد بوی بد در غذا می شود.
۳. گوشت مورد استفاده در کباب کوبیده بهتر است از دو بخش چرب و خشک تشکیل شود. بهترین قسمت ها مغز ران و شکمبه هستند که توصیه می شود مخلوط مو با هم چرخ شوند.
4. هرگز برای تهیه کباب کوبیده از آرد، نان خشک یا جوش شیرین استفاده نکنید، زیرا اگر تمام نکته ها را در تهیه مایه گوشت به کار ببرید، دیگر استفاده از مواد یاد شده، آن هم برای راحت تر به سیخ کشیدن کباب، لزومی ندارد.
۵. استفاده از زردچوبه در تهیه این غذا خطای بزرگی است. فراموش نکنید که ادویه های مناسب کباب کوبیده، زعفران، نمک و مقدار کمی فلفل سیاه هستند. البته زعفران را در کباب کوبیده زعفرانی استفاده می کنند و لزومی ندارد که در کباب کوبیده ساده ریخته شود.
6. بعد از مخلوط کردن تمام مواد با هم بهتر است که چند ساعت گوشت در یخچال بماند تا در اصطلاح آشپزی «بیات» شود. این کار باعث می شود گوشت به سیخ کشیده شده نریزد.
۷. بعد از به سیخ کشیدن کباب ها، سیخ ها را هم مدتی در یخچال قرار دهید و بعد آنها را برای طبخ روی آتش بگذارید تا از ریختن گوشت روی آتش جلوگیری شود.
8. فاصله سیخ ها از آتش نباید کم باشد زیرا باعث می شود کباب ها بسوزند. این فاصله زیاد هم نباید باشد تا کباب ها نپخته باقی نمانند. تند تند چرخاندن سیخ ها هم باعث می شود مغز کباب ها نپخته بماند. پس به آرامی آنها را روی آتش بگردانید.
۹. صرف نظر از ارزش غذایی، خوش طعم ترین نوشیدنی با کباب کوبیده دوغ مزه دار شده با سماق، گل سرخ، نعناع و پونه خشک است که توصیه می شود با نمک کم تهیه شود.
اگر چربی خون دارید
چربی های مرئی گوشت را تا جایی که می توانید بگیرید. البته این موضوع باعث خشک شدن کباب کوبیده خواهد شد. در ضمن از افزودن کره به این غذا خودداری کنید زیرا با این کار مقدار کالری دریافتی تان چند برابر خواهد شد.
اگر کم خونی دارید
گوشت قرمز از منابع عالی آهن است، بنابراین خوردن یک سیخ کباب کوبیده می تواند مقادیر قابل ملاحظه ای آهن را به بدن تان برساند. البته اگر این غذا را با آبلیموی تازه یا یک لیوان آب پرتقال بخورید.
نظر کاربران
آقا کردم نشد به پیر نشد به پیغمبر نشد این چه ترفندیه که نمی شه اون فوتشون به من نشان بده.
پاسخ ها
کار نشد نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دلم اب افتاد
آقا نمیشه یه جای کار می لنگه زد ماده کباب خراب کرد
پاسخ ها
تو حالا قشنگ امتحان کن بعد
یک مفدار سینه مرغ را با گوشت چرخ کنید تا کباب نیفتد از سیخ.
دلم اب افتاد
من گوشتو با مولینکس فققققققققط سه مرتبه میچرخونم .خیلی راحت سیخ میگیرم .اگه بیشتر در مولینکس بچرخه اصلا به سیخ نمیمونه
یه روش بت میگم دیگه هیچ مشکلی نداری.وقتی کباب رو به سیخ گرفتی یه نخ تمیز از اول تا اخر سیخ شروع کن یواش بپیچون به کباب.زیاد نمیخواد همین که بعضی جاهاشو بگیره کافیه.کبابت که درست شد نخ رو بگیر و راحت باز میشه.ینی از درد و بلا میفتی!من که دیوونه شده بودم تا اینو بهم گفتن.بعد پخت اون نخ نمیسوزه و همونطور روی کباب هست که خیلی راحت جدا میشه و کبابتم دیگه نمیریزه!
در تمام عمرم حسرت درست کردن ی کباب کوبیده ب دلم موند.نشد ک نشد
والا من که کوبیده زن عالی هستم شوهرم دست به کباب نمیزنه من میزنم اصلا هم نمیوفته روآتش چون دوساعت میزارم فریزر بعد در میارم یک ساعت یخچال میزارم بعدپیاز رنده میکنم وابش،رومیگیرم واضافه میکنم به گوشت بعدش به سیخ میکشم البته یادتون باشه گوشت اضافه بزنین به سیخ باعث افتادن گوشت رو اتش میشه