فصلِ میوه های رنگارنگ، با این چیزکیک میوه ای
حالا که داریم به فصل میوه های رنگارنگ و خوشمزه نزدیک می شویم، برای شما طرز تهیه نوعی چیزکیک را آموزش داده ایم که بتوانید این میوه ها را در آن استفاده کنید.
مواد لازم اسپانج کیک:
- تخم مرغ: 3 عدد
- پودر قند: 100 گرم
- آرد: 100 گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم لایه پنیری:
- پنیر خامه ای: ۲۰۰ گرم
- ماست پروبیوتیک: ۱۵۰ گرم
- خامه قنادی: ۳۰۰ گرم
- آب آناناس: حدود ۳ قاشق سوپ خوری
- آناناس (خرد شده): به مقدار لازم
- توت فرنگی: به مقدار لازم
- مویه های فصل (برای رویه چیزکیک): به مقدار لازم
۱. تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید در حدی که رنگ شان تغییر کند. سپس پودر قند را کم کم اضافه کنید و همچنان با همزن برقی بزنید تا مایع تخم مرغی کاملا سفید، غلیظ و کشدار شود. وانیل را اضافه کنید.
۴. پس از خارج کردن کیک از فر اجازه دهید در قالب کاملا خنک شود. سپس دور تا دور کیک را با چاقو ببرید و از قالب خارج نمایید. کیک را عرضی برش داده و سطح مقطع آن را با قلم مو به آب آناناس آغشته نمایید.
طرز تهیه لایه پنیری:
پنیر خامه ای و ماست پروبیوتیک را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شوند. خامه قنادی را نیز فرم بدهید و آن را کم کم به ترکیب پنیری اضافه کنید و با لیسک به خورد هم دهید (فولد نمایید).
ارسال نظر