تهیه اسپاگتی با کوفته مرغ
اکثرا و در حالت دیفالت، همیشه ماکارونی و اسپاگتی را با گوشت قرمز چرخ کرده درست می کنیم. اما در این مطلب، کوفته هایی از مرغ داریم که می خواهیم اسپاگتی را با آنها سرو کنیم.
مواد لازم:
- اسپاگتی: ۲۰۰ گرم
- گوشت مرغ (چرخ کرده): ۴۰۰ گرم
- پنیر پارمزان (رنده شده): ۴ قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- سس کچاپ: یک قاشق سوپ خوری
- سس خردل: یکم قاشق سوپ خوری
- فلفل قرمز (ریز خرد شده) یک عدد
- پیاز (خرد شده): یک عدد
- گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده): ۴۵۰ گرم
- آب مرغ: یک پیمانه
- خامه: ۲ قاشق سوپ خوری
- پودر آویشن: یک قاشق چای خوری
۱. اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی آن بپزید و کنار بگذارید، گوشت مرغ چرخ کرده، سس کچاپ، سس خردل، فلفل قرمز ریز خرد شده، ۳ قاشق سوپ خوری پنیر پارمزان رنده شده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید.
۳. پیاز خرد شده را در روغن تفت داده (حدود ۳ الی ۴ دقیقه) و گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده، آب مرغ، پنیر پارمزان باقی مانده و پودر آویشن را اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.
ارسال نظر