اسلايس كارامل و بادام زميني
هم به درد پذيرايي مي خورد، هم ميان وعده است
مواد لازم :
روش تهیه :
۱. ابتدا بيسكويت كرمدار را پودر كرده و بادام زميني تست شده را به شكل نيمكوب خرد ميكنيم و با پودر گردو به پودر بيسكويت اضافه كرده و مخلوط ميكنيم.
۲.مارگارين را روي حرارت غيرمستقيم ذوب و به مواد اضافه ميكنيم، شكر را از قبل روي حرارت مستقيم و زياد كارامل ميكنيم و شير عسلي را به آن اضافه ميكنيم.
۳.در اين مرحله نصف استكان آب جوش به كارامل اضافه ميكنيم.
۴.سس كارامل حاصل را به مواد اضافه كرده همه را با هم مخلوط ميكنيم و داخل يك ظرف پيركس مستطيل يا قوطي فلزي كه از قبل كف آن را فويل كشيده و چرب كردهايم، ميريزيم.
۵.اسلايس را به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل يخچال ميگذاريم تا خودش را بگيرد بعداز يخچال بيرون ميگذاريم و دوباره حدود ۱۰ ساعت اجازه ميدهيم بيرون يخچال بماند.
۶.آن را با كادري تيز برش داده و داخل ظرف مورد نظر ميچينيم.
- بادام زميني بودادهشده: 200 گرم
- بيسكويت كرمدار وانيلي: 400 گرم
- شكر براي كارامل: 300 گرم
- شير عسلي: 100 گرم
- پودر گردو: 150 گرم
- مارگارين: 125 گرم
روش تهیه :
۱. ابتدا بيسكويت كرمدار را پودر كرده و بادام زميني تست شده را به شكل نيمكوب خرد ميكنيم و با پودر گردو به پودر بيسكويت اضافه كرده و مخلوط ميكنيم.
۲.مارگارين را روي حرارت غيرمستقيم ذوب و به مواد اضافه ميكنيم، شكر را از قبل روي حرارت مستقيم و زياد كارامل ميكنيم و شير عسلي را به آن اضافه ميكنيم.
۳.در اين مرحله نصف استكان آب جوش به كارامل اضافه ميكنيم.
۴.سس كارامل حاصل را به مواد اضافه كرده همه را با هم مخلوط ميكنيم و داخل يك ظرف پيركس مستطيل يا قوطي فلزي كه از قبل كف آن را فويل كشيده و چرب كردهايم، ميريزيم.
۵.اسلايس را به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل يخچال ميگذاريم تا خودش را بگيرد بعداز يخچال بيرون ميگذاريم و دوباره حدود ۱۰ ساعت اجازه ميدهيم بيرون يخچال بماند.
۶.آن را با كادري تيز برش داده و داخل ظرف مورد نظر ميچينيم.
پ
ارسال نظر