۲ دسر شگفت انگیز با «انار»
انار یکی از میوه هایی است که هم در خیلی غذاها و هم در تعداد زیادی از دسر ها می توانیم از آن استفاده کنیم. حالا که فصل انار تمام نشده، در این مطلب طرز تهیه دو دسر هیجان انگیز را با انار به شما آموزش می دهیم.
انار ژله ای
- ژلاتین: ۲ ساشه
- انار (دانه شده) ۲ پیمانه
- آب انار (سرد): ۲ پیمانه
- شکر: یک دوم پیمانه
- ژله انار: 100 گرم
- ژله آلوئه ورا: 100 گرم
- انار (دانه شده): 1 پیمانه
- خامه صبحانه: 200 گرم
۲- ۱ قاشق سوپخوری از خامه را به ژله انار و بقیه آن را به ژله آلوئه ورا اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس آن ها را از صافی ریز رد کنید تا اصف و یکدست شوند.
3- مقداری از مخلوط ژله انار را درون کاسه شیشه ای بریزید و یک کاسه کوچک تر را داخل کاسه حاوی ژله انار بگذارید. بعد داخل کاسه کوچک را با یخ پر کرده و حدود 10 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا زله نیم بند شود. سپس از فریزر خارج کرده، یخ را بردارید و داخل کاسه کوچک را با آب جوش پر کنید تا ژله به راحتی از ظرف جدا شود.
۴- داخل ژله انار را که به صورت کاسه شکل گرفته، با مقداری از ژله سفید (مخلوط ژله آلوئه ورا و خامه) پر کنید. بعد حدود ۱۰ دقیقه داخل فریز قرار دهید تا لایه سفیدرنگ نیم بند شود. سپس روی آن را با دانه انار پر کنید.
5- کاسه را حدود 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود. سپس کاسه را درون آب جوش نگه دارید تا ژله از آن جدا شود و درون بشقابی که کمی نمناک شده، برگردانید.
ارسال نظر