شیرینی فندق و شکلات
با باقيمانده آجيل تان، شيريني بپزيد
مواد لازم :
- آرد: 300 گرم
- پودر فندق: 100 گرم
- كره: 180 گرم
- زرده تخممرغ: 2 عدد
- آب: 3 قاشق سوپخوري
- وانيل: يكدوم قاشق چايخوري
- بريلوي شكلاتي يا شكلات ذوبشده براي بين بيسكويتها: به ميزان لازم
روش تهیه :
۱.ابتدا كره را از يخچال بيرون ميگذاريم تا به دماي محيط برسد. سپس مواد خشك را در كاسهاي گود با هم مخلوط ميكنيم .
۲.كره را ميان آنها ميگذاريم و با نوك انگشتان مواد را به خورد هم ميدهيم تا مخلوط ماسهاي شود، زردههاي تخممرغ را با آب مخلوط كرده، روي مواد ميريزيم و همه را با هم چنگ ميزنيم تا خمير يكدستي حاصل شود.
۳.خمير را نيم ساعت در دماي خنك استراحت ميدهيم و بهتر است در يخچال نباشد.
۴.سپس خمير به قطر ۴ تا ۵ ميليمتر را روي يك سطح صاف پهن كرده و با كاتر گرد كنگرهدار به قطر ۲سانتيمتر آن را قالب ميزنيم.
۵.خميرها را داخل سيني فر چيده و روي پنجره وسط كه از قبل آن را با دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم.
۶.پس از خنك شدن بين نانهاي پختهشده را بريلوي يا شكلات ذوبشده گذاشته و دو به دو به هم ميچسبانيم.
منبع : مجله سیب سبز
ارسال نظر