۴۷۴
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

شیرینی فندق و شکلات

با باقي‌مانده آجيل تان، شيريني بپزيد

شیرینی فندق و شکلات

مواد لازم :

  • آرد: 300 گرم
  • پودر فندق: 100 گرم
  • كره: 180 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
  • آب: 3 قاشق سوپ‌خوري
  • وانيل: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • بريلوي شكلاتي يا شكلات ذوب‌شده براي بين‌ بيسكويت‌ها: به ميزان لازم

روش تهیه :

۱.ابتدا كره را از يخچال بيرون مي‌گذاريم تا به دماي محيط برسد. سپس مواد خشك را در كاسه‌اي گود با هم مخلوط مي‌كنيم .

۲.كره را ميان آن‌ها مي‌گذاريم و با نوك انگشتان مواد را به خورد هم مي‌دهيم تا مخلوط ماسه‌اي شود، زرده‌هاي تخم‌‌مرغ را با آب مخلوط كرده، روي مواد مي‌ريزيم و همه را با هم چنگ مي‌زنيم تا خمير يكدستي حاصل شود.

۳.خمير را نيم ساعت در دماي خنك استراحت مي‌دهيم و بهتر است در يخچال نباشد.

۴.سپس خمير به قطر ۴ تا ۵ ميلي‌متر را روي يك سطح صاف پهن كرده و با كاتر گرد كنگره‌دار به قطر ۲‌سانتي‌متر آن را قالب مي‌زنيم.

۵.خميرها را داخل سيني فر چيده و روي پنجره وسط كه از قبل آن را با دماي ۱۷۵ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم.

۶.پس از خنك شدن بين‌ نان‌هاي پخته‌شده را بريلوي يا شكلات ذوب‌شده گذاشته و دو به دو به هم مي‌چسبانيم.

منبع : مجله سیب سبز

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج