ترافل نارگيلي
يك شيريني خوشمزه براي پذيرايي در عيد ديدنيها
روش تهیه :
۱. ابتدا نارگيل و شكر را باهم در آسياب برقي ريخته و خوب پودر ميكنيم و اجازه ميدهيم تا نارگيل كمي روغن بيندازد.
۲. سپس از آسياب خارج كرده و به ميزاني كه خمير مطلوبي آماده شود، گلوكز و گليسرين به مواد اضافه ميكنيم و همه را با هم چنگ ميزنيم تا خمير نرم و يكدستي شود.
۳. اگر خمير به دست ميچسبيد به آن كمي پودر قند اضافه ميكنيم.
۴. سپس به اندازه يك گردو از خمير برداشته ميان آن را يك عدد فندق درسته قرار ميدهيم و داخل دست گرد ميكنيم.
۵. كمي با دست روي ترافلها را مرطوب ميكنيم و درپودر نارگيل رنگي ميغلتانيم.
منبع : مجله سیب سبز
نظر کاربران
کیک خامه ای