براونی و چای؛ خوشمزهای در عصرهای سرد زمستانی
در این مطلب طرز تهیه بلک فارست براونی را به شما آموزش می دهیم. همانطور که از اسمش پیداست، کیکی کاکائویی و به رنگ تیره خواهیم داشت. این براونی خوشمزه و باکلاس را درست کنید و با چای یا قهوه، از بعد از ظهر سرد زمستانی لذت ببرید.
- مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
- مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه
- میزان سرو: ۴ تا ۶ نفر
- پودر کاکائو: 50 گرم
- آرد: 130 گرم
- کره یا مارگارین: 100 گرم
- شکر: 200 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- گردو (خردشده): 40 گرم
- کمپوت گیلاس: یک قوطی
- نمک: کمی (یک پنسه)
- پنیر ماسکارپونه: ۱۲۵گرم
- پودر قند: ۵۰ گرم
- شکلات شیری: ۸۰ گرم
2. در آخر، آرد، نمک و گردو خرد شده را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. کمپوت گیلاس را داخل آبکش ریخته و هسته آن را بگیرید. سپس داخل براونی ریخته و مخلوط کنید.
۳. مواد را داخل قالب مربع ۲۳ سانتیمتری ای که کاغذ انداخته اید ریخته و در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید.
طرز تهیه کرم:
پنیر ماسکارپونه و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست و کمی سبک شود. سپس شکلات شیری را روی بخار آب یا داخل ماکروویو ذوب کرده و پس از خنک شدن به پنیر زده شده اضافه کرده و مخلوط کنید تا کرم یکنواختی حاصل شود.
نکات مهم در پخت براونی:
۱- در پخت براونیز، توصیه می شود از شکر دانه ریز استفاده کنید تا سریعا در مخلوط حل شود.
2- در دستوراتی که شامل کره و شکلات می باشند، بهتر است مخلوط این دو را با هم ذوب کنید و توجه کنید که این مرحله فقط در حد ذوب شدن گرما داده شود و از حرارت دادن بیش از اندازه و جوشاندن مخلوط جدا خودداری کنید.
۳- در صورتی که از روش بن ماری (بخار آب) برای ذوب کردن شکلات استفاده می کنید، مراقب باشد که قطرات آب داخل مخلوط شکلات وارد نشود.
4- در کلیه مراحل، از هم زدن بیش از اندازه اجتناب کنید زیرا باعث ایجاد بافت کیکی در براونیز می شود.
۵- در کلیه مراحل تهیه براونیز، از دور کند همزن استفاده نمایید تا بافت مناسبی بدست آید.
6- قالب مورد استفاده، حتما باید به گونه ای انتخاب شود که پس از پخت، براونیز ارتفاع مناسبی داشته باشد.
۷- قالب را پیش از استفاده به خوبی چرب و آردپاشی نمایید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید و توجه داشته باشید که کاغذ روغنی، دیواره های قالب را نیز بپوشاند.
8- براونیز، پس از پخت نیز بافت نرم و کمی خیس داشته و حتی ممکن است به چوب تست پخت نیز بچسبد. این امر در براونیز عادی بوده و از پخت بیش از اندازه آن، خودداری نمایید.
۹- ترک خوردن رویه براونیز، می توانید در اثر دمای بالای فر و یا کاراملی شدن شکر ریه که در اثر خوب حل نشدن آن بوجود می آ ید، باشد.
10- برای نگهداری براونیز، بجز مواردی که در دستور آن اشاره شده است، از ظرف دردار استفاده شود و در دمای محیط نگهداری کنید و یا برای نگهداری در مدت بیشتر، آن را فریز نمایید.
ارسال نظر