تارت تویکس؛ طعم خوشِ لاکچری بودن
شکلات های تویکس (twix) را که حتما تا به حال خورده اید. در این مطلب تارتی را با طعم آن شکلات ها برایتان آموزش داده ایم.
مریم کریمی
- کره: ۷۵ گرم
- آرد: ۱۲۵ گرم
- نمک: یک پنسه
- شکر: ۲۰ گرم
- پودر بادام: ۲۰ گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- خامه: 50 گرم
- شکر: 50 گرم
- کره: 40 گرم
- شکلات: ۲۰۰ گرم
- خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم

2. سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده به اندازه رینگ گرد 15 سانتی بازی کنید و تمام سطح خمیر را با چنگال سوراخ بزنید. رینگ را داخل سینی کاغذ انداخته و به مدت 12- 15 دقیقه در فر 170 درجه بپزید. باید لبه های تارت طلایی شده و کمی تغییر رنگ بدهد.
۳. بعد از پخت و خنک شدن کامل ابتدا تمام سطح داخلی تارت را با کارامل خنک پوشانده و کنار بگذارید تا کمی کارامل بسته و سنگین شود. سپس روی کارامل را با گاناش پوشانده و تمام سطح کار را با پالت صاف کنید. سپس تارت را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار داده و بعد به اندازه دلخواه برش بزنید.
طرز تهیه کارامل:
کره و شکر روی حرارت قرار داده و کاملا هم بزنید تا شکر حل شود و شروع به جوشیدن کند و کاراملی رنگ شود. سپس خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. سپس کنار بگذارید تا خنک و قابل استفاده شود.
طرز تهیه گاناش:
۱. خامه و شکلات را روی حرارت غیرمستقیم گذاشته و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
نکته:
۱- نان تارت بدون فیلینگ میانی تا یک ماه قابل فریز شدن است.
2- این تارت در اصل برای کشور فرانسه است.
ارسال نظر