۴۷۱۳۱۴
۵۰۸۸
۵۰۸۸
پ

طرز تهیه کیکِ عاشقانه، با قلب های فوندانت قرمز

گاهی لازم است برای رمانتیک کردن فضای خانه، دست به شیرینی پزی و کیک پزی بزنید. مثلا کیکی عاشقانه و هیجان انگیز درست کنید و جشن کوچکِ دو نفره ای ترتیب دهید. در این مطلب طرز تهیه کیک قلبی عاشقانه را به شما آموزش داده ایم که پیشنهاد خوبی برای رمانتیک کردن فضا محسوب می شود.

ماهنامه کیک و شیرینی - ماندانا حسین زاده: گاهی لازم است برای رمانتیک کردن فضای خانه، دست به شیرینی پزی و کیک پزی بزنید. مثلا کیکی عاشقانه و هیجان انگیز درست کنید و جشن کوچکِ دو نفره ای ترتیب دهید. در این مطلب طرز تهیه کیک قلبی عاشقانه را به شما آموزش داده ایم که پیشنهاد خوبی برای رمانتیک کردن فضا محسوب می شود.

مواد لازم کیک اسفنجی:
  • تخم مرغ: ۶ عدد
  • آرد: ۱۲۰ گرم
  • شکر: ۱۸۰ گرم
  • نشاسته ذرت: ۵۰ گرم
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • بیکینگ پودر: یک ق چ
  • پودر کاکائو: ۳۰ گرم
  • خامه (فرم گرفته): ۳۰ گرم
  • نسکافه: یک ق چ
  • آب (برای حل کردن نسکافه): یک دوم پیمانه
  • گردو: به مقدار لازم
  • شکلات کریسپی: به مقدار لازم
  • فوندانت قرمز و سفید: برای تزیین

طرز تهیه کیکِ عاشقانه، با قلب های فوندانت قرمز
طرز تهیه:
۱. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را داخل کاسه همزن ریخته و با دور تند بزنید تا پف کند. در این مرحله شکر را کم کم و در چند مرحله به سفیده اضافه کنید و همچنان با دور تند بزنید تا سفیده کاملا پف کرده و فرم بگیرد.
۲. زرده ها را به سفیده اضافه کرده و به مدت یک دقیقه بزنید. وانیل را نیز اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و به حالت دورانی با هم مخلوط کنید.

3. ته قالب گرد 20 سانتیمتری دیوار بلند کاغذی روغنی انداخته و مواد را داخل قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید. پس از سپری شدن مدت زمان ذکر شده تست کنید که یک پخته و روی آن چسبنده نباشد. سپس کیک را از فر بیرون آورده و داخل قالب خنک کنید. ترجیحا کیک اسفنجی یک شب بماند.

۴. برای آماده کردن کیک آن را از قالب جدا کرده و کاغذ کف کیک را جدا کنید و کیک را از ارتفاع سه لایه کنید.
۵. سطح لایه اولی را با نسکافه رقیق شده مرطوب کنید و با خامه فرم گرفته پوشانده، گردو خرشده و شکلات کریسپی را روی خامه ریخته یک لایه دیگر خامه بمالید. این کار را بین لایه های دیگر نیز انجام داده و کیک را خامه کاور کنید. سپس حدود ۲ساعت در یخچال گذاشته و بعد با فوندانت سفید کاور کنید.

6. با فوندانت قرمز تعدادی قلب درآورده و به طور نامنظم روی کیک بچسبانید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج