تهیه «برگر با گوشت بوقلمون» در خانه
این ساندویچ را می توانید در زمانی کوتاه در خانه درست کرده و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. برای یادگیری نحوه پخت آن با ما همراه باشید.
مواد لازم :
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
- یک سوم پیمانه پیاز قرمز خرد شده
- ۱ عدد فلفل هالوپینو خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری فلفل کاین
- ۱٫۵ قاشق چایخوری زیره سبز
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
تاپینگ:
- نان همبرگر کنجدی
- کاهوی خرد شده
- گوجه فرنگی ورقه ای
- پنیر ورقه ای
- آووکادو (اختیاری)
مایونز فلفلی:
- نصف پیمانه سس مایونز
- ۲ قاشق غذاخوری ترشی فلفل له شده
- نصف یک عدد لیموترش
طرز تهیه:
۱- گوشت چرخ کرده بوقلمون، فلفل هالوپینو و ادویه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
2- یک کاسه آب در کنار دست خود بگذارید و دست هایتان را خیس کرده و ۴ گلوله بزرگ از مواد در دست درست کنید.
۳- سطح آن ها را تخت کنید تا شکل همبرگر به خود بگیرند.
4- ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی را درون تابه داغ کنید.
۵- برگرهای بوقلمون را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه برای هر طرف سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح آن ها طلایی شود.
6- برای درست کردن ساندویچ، روی سطح داخلی نان یک لایه از سس مایونز فلفلی بریزید و به ترتیب کاهو، گوجه فرنگی و برگر را بگذارید و در صورت تمایل می توانید روی آن یک برش آووکادو نیز بگذارید.
ارسال نظر