بار شکلات با کره بادام زمینی و جو بدون پخت
این دسر شکلاتی نیازی به پخت ندارد!
درست کردن این گرانولا بار خوشمزه را به طرفداران شکلات و کره بادام زمینی پیشنهاد می کنیم.
- روغن به میزان لازم
- ویفر شکلاتی ۲۵۰ گرم
- جو پرک یک و نیم پیمانه
- شکر یک و یک چهارم پیمانه
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- کره ۱۴۰ گرم
- کره بادام زمینی ۲ پیمانه
- شکلات ۲۸۰ گرم
- شکلات سفید ۵۰ گرم
1- قالب ۲۳ در ۳۳ سانتی متری را با میزان کمی روغن چرب کنید. در آن کاغذ روغنی پهن کنید به شکلی که دو طرف آن از دو سمت قالب آویزان باشد.
۲- در کاسه ای، ویفر را با جو پرک، شکر و نمک ترکیب کنید.
3- کره را در قابلمه ای روی حرارت متوسط، آب کنید. یک و سه چهارم پیمانه کره بادام زمینی را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
۴- ترکیب کره بادام زمینی را به ترکیب ویفر اضافه کنید و مخلوط کنید. آن را در قالب ریخته و با پشت پیمانه سطح آن را صاف کنید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
5- شکلات آب شده را روی گرانولا بار سرد شده ریخته، سطح آن را صاف کنید و دوباره برای حداقل ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.
۶- سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی را آب کنید، آن را به همراه شکلات سفید آب شده روی سطح گرانولا بار بریزید و دوباره برای حداقل ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
7- گرانولا بار را با کمک قسمت های آویزان کاغذ روغنی از قالب خارج کنید. چاقویی تیز را زیر آب گرم گرفته، خشک کرده و گرانولا بار را به شکل ۲۴ مربع برش دهید. می توانید آن ها را تا یک هفته در یخچال نگه دارید. ۱۰ دقیقه قبل از سرو آن ها را از یخچال خارج کنید.
1 - ویفر را خرد کنید.
۲ - کره را به شکل قطعات کوچک تر خرد کنید.
3 - شکلات ها را به روی بن ماری و یا در مایکروویو آب کنید.
۴ - به یک و سه چهارم پیمانه به علاوه ی سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی نیاز دارید. در صورت تمایل می توانید ۱ پیمانه از آن را با کره بادام زمینی کرانچی جایگزین کنید.
5 - گرانولا بار باید در کل به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت کرده و سرد شود.
ارسال نظر