پلوی بخارایی؛ غذای معروف کشور ازبکستان
غذای لذیذ پلوی بخارا غذای معروف كشور ازبكستان است اما در مناطق شمالی ایران و سایر استانها از جمله تهران هم طبخ میشود. این غذا بسیار خوشمزه و البته زیباست!
مواد لازم:
- برنج ۱ كیلو
- گوشت نیم كیلو
- كره ۲۵۰ گرم
- كشمش ۱۵۰ گرم (پلویی)
- هویج نیم كیلو (خلال شده)
- پیاز ۴ عدد
- نمك به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- زعفران ۱ قاشق چایخوری (ساییده)
![پلوی بخارایی پلوی بخارایی](https://static0.bartarinha.ir/servev2/TEwYjM0YTY2N/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
طرز تهیه:
برای تهیه این پلوی لذیذ در ظرفی مناسب مقداری كره آب میكنیم و پیازهای نگینی شده را در آن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شوند.سپس گوشتها را به صورت تكه ای خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و آن قدر تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.فلفل و نمك و هویج را هم افزوده و تفت میدهیم و به آنها 2پیمانه آب اضافه كرده و گوشت را میپزیم.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابكشی میرسانیم.كشمش ها را در روغن تفت میدهیم تا كمی باد كند و آن را به گوشتی كه آبش كاملا تبخیر شده اضافه میكنیم.برنج و مواد را به صورت لا به لا قرار داده و ان را دم می اندازیم.
نكات:
2- اگر غذای ترش دوست دارید كمی به غذا گرد لیمو یا گرد غوره بزنید.
ارسال نظر