طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با نوتلا
نوتلا و این همه خوشمزگی!
در این مطلب طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با نوتلا را به شما آموزش می دهیم. می دانید که وقتی حرف از نوتلا می شود، حتما پای چیز خوشمزه ای در میان است.
- نوتلا یا شکلات صبحانه ۱ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- آرد سفید ۱/۴ پیمانه
- بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- شیر شیر ۲ قاشق غذاخوری
- روغن نباتی ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- ابتدا مواد خشک (آرد+پودر کاکائو+بکینگ پودر+شکر+نمک) را با هم مخلوط کرده سپس روغن نباتی را به مخلوط اضافه نموده و خوب مایه کاپ کیک می زنیم بعد شیر را اضافه کرده و خوب مایه را می زنیم.
۲- فنجان نشکن را چرب کرده مخلوط را درون فنجان ریخته و ۱ قاشق غذاخوری نوتلا (شکلات فندقی صبحانه) را روی مخلوط می ریزیم.
3- فنجان را به مدت 15 دقیقه در قابلمه ای با 1 بند انگشت آب جوش با دمکنی طبخ میکنیم
۴- سپس ۱۰ دقیقه صبر کرده فنجان را خارج کرده و کاپ کیک را سرو می نماییم.
ارسال نظر