طرز تهیه سینه مرغ با سس پرتقال و عسل
سینه مرغ با سس پرتقال و عسل روشی فوق العاده سریع، آسان و خوشمزه برای طبخ مرغ است. این غذای خوشمزه و خوش طعم در کمتر از نیم ساعت آماده می شود و می تواند شام یا نهاری سبک و سریع برای ایام هفته باشد.
- عسل ۱/۴ فنجان
- آب پرتقال ۲ قاشق غذاخوری
- رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
- سیر ریز خرد شده ۱ حبه
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- روغن گیاهی ۱/۲ قاشق چایخوری
2- ماهیتابه نچسبی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید. وقتی کره آب شد سینه های مرغ را با کره حدود 5 دقیقه سرخ کنید. سپس تکه های مرغ را برگردانید و طرف دیگر را نیز حدود 4-5 دقیقه سرخ کنید.
3- سس عسل و پرتقال را روی مرغ ها بریزید و آن ها را حدود 3 دقیقه با سس بپزید تا سس کمی غلیظ شود. سپس تکه های مرغ را داخل ظرف سرو قرار دهید، سس را روی آن ها بریزید و نوش جان کنید.
ارسال نظر