جوجه ترد شده
سیر، پیاز، پنیر، فلفل و نمک را درون یک ظرف ریخته و با هم تفت داده و مخلوط میکنیم.
مواد لازم :
- پیاز تفت داده شده: یک عدد
- اسفناج آبپز: ۲ عدد
- کلم بروکلی آبپز: ۲ عدد
- روغن زیتون: ۴ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- سینه مرغ: یک عدد
- زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: ۵۰ گرم
روش تهیه
آمادهسازی: سیر، پیاز، پنیر، فلفل و نمک را درون یک ظرف ریخته و با هم تفت داده و مخلوط میکنیم. بعد سینه تمیز شده و بدون پوست را از قسمت طول شکاف داده و سینه مرغ را با این مواد پر میکنیم و میدوزیم. در آخر هم کمی نمک و فلفل روی گوشت میپاشیم.
روی گاز: روغن زیتون را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. سپس سینه مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه درون ماهیتابه تفت میدهیم تا رنگ گوشت طلایی شود.
در مرحله آخر، سینه مرغ را به مدت ۶۰ دقیقه درون فِر با دمای ۳۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و میگذاریم تا حسابی مغزپخت شود.
سرو: برای سِرو این غذای لذیذ میتوانید آن را همراه با اسفناج یا کلم بروکلی، هویج، کدو، گوجه و سیبزمینی تنوری تزئین کرده و بعد نوشجان کنید.
فوت آشپزی:گذاشتن مرغ درون فِر باعث میشود که کاملا مغزپخت شود. همچنین استفاده نکردن از آرد سوخاری، کالری غذا را بسیار کم میکند و اسفناج هم فواید بسیار مفیدی برای این غذا دارد؛ زیرا اسفناج جزو گیاهانی است که خاصیت ضدسرطانی بالایی داشته و بهطور ویژه در پیشگیری از سرطانهای روده، معده، مری و ریه نقش مهمی بازی میکند.
- میزان کالری:360 کالری
نکته سلامتی
کلم بروکلی سرشار از مواد مغذی است و فواید بیشماری برای ارتقای سلامتی انسان دارد. مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است.
ارسال نظر