کباب تسبیحی؛ انتخاب خانمِ با سلیقه برای یک وعده فوق العاده
کباب تسبیحی چیزی شبیه همان کباب نگینی است. در این نوع کباب هم از گوشت قرمز و هم از گوشت سفید مرغ استفاده شده است. طعم خوب این کباب همیشه زیر دندان تان می ماند.
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- سینه مرغ چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- پیاز رنده شده آب گرفته ۲ عدد
- خامه ۲ قاشق سوپخوری
- زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
۱- گوشت چرخ کرده را به همراه نیمی از پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفران و ۱ قاشق سوپخوری خامه مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم و گلوله هایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در دست گرد می کنیم تا مایه گوشتی تمام شود با گوشت مرغ هم به همین صورت این کار را تکرار می کنیم فقط باید سایز قلقلی های گوشت از قلقلی های مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه باشند.
۲- به مدت ۱ ساعت قلقلی های آماده را در یخچال قرار بدهید تا استراحت کنند بعد از طی این مدت قلقلی ها را بصورت یک در میان به سیخ می کشیم و سیخ های آماده را در روغن ذکر شده سرخ می کنیم در حدی که رنگ بگیرند سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا مغز پخت شوند اگر فر نداشتید ادامه پخت را روی شعله گاز و با حرارت ملایم ادامه دهید پخت زیاده از حد باعث خشکی کباب می شود. کباب ها را بعد از پخت در دیس کشیده و همراه پلوی زعفرانی سرو کنید.
ارسال نظر