۱- در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه مخلوط، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
۲- نیمی از مخلوط آرد را درون زیپ بگ (کیسه های پلاستیکی زیپ دار) قرار دهید.
۳- میگوها را داخل کیسه ریخته و خوب تکان دهید تا همه سطح میگوها آردی شود.
۴- در کاسه های جداگانه، تخم مرغ هم زده، شیر و ادویه مخلوط را ریخته و کنار بگذارید.
۵- روغن را درون تابه بزرگی روی حرارت ملایم داغ کنید تا دمای آن به ۱۸۰ درجه سانتی گراد برسد.
۶- میگوها را ابتدا درون تخم مرغ، سپس آرد و در آخر درون مخلوط ادویه بغلتانید. آن را تکان دهید تا آرد اضافه شان گرفته شود و سپس درون روغن داغ بیندازید تا دو طرف آن کاملا طلایی گردد.
۷- این پاپ کورن های میگو را می توانید با سس مورد علاقه خود سرو نمایید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
بجای شیر بهتر است از دلستر گاز دار استفاده کنیم .