طرز تهیه ترشی پیاز و هویج، برای کنار غذا
ترشی ها جزو مخلفات فوق العاده کنار غذا محسوب می شوند. تعداد تنوع آنها بسیار زیاد است، اما در این مطلب طرز تهیه ترشی پیاز و هویج را به شما آموزش داده ایم که سریع هم آماده می شود.
پیاز قرمز (نازک حلقه شده) ۱ عدد بزرگ
هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) 1 عدد بزرگ
سرکه سفید ۱ فنجان
شکر 3 قاشق سوپخوری
دانه فلفل قرمز (خرد شده) نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
1- پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.
۲- سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.

۳- سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و ۱ دقیقه بپزید.
4- چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.

این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.
ارسال نظر