طرز تهیه صبحانه قارچ و گوشت با تخم مرغ
صبحانه مهم ترین وعده غذایی در روز محسوب می شود، قرار نیست همیشه نان و پنیر و کره و لبنیات برای صبحانه اماده کنیم. گاهی می توان با درست کردن خوشمزه ای، حسابی از خودمان اول صبح پذیرایی کنیم.
قارچ (پورتبلو، ساقه جدا شده، یا قارچ معمولی درشت) 8 عدد
نمک طبق ذائقه
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
فلفل طبق ذائقه
تخم مرغ 8 عدد
پنیر رومانو (تازه رنده شده) نصف فنجان
گوشت (قلوه گاه گوشفندی) 8 برش گرد (400گرم)
طرز تهیه:
1 . فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی نچسب بپوشانید. کلاه قارچ های پورتوبلو را با ملایمت با یک حوله ی کاغذی نم دار پاک کنید سپس به صورتی که سمت دکمه دار آن رو به بالا باشد داخل سینی فر بچینید. روی آنها با قلم مو کمی روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بپاشید.
۲ . سینی را داخل فر قرار دهید و ۱۰ دقیقه قارچ ها را بریانی کنید. قارچ ها را برگردانید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بریانی کنید تا نرم و قهوه ای شوند. از فر بیرون بیاورید و دوباره برگردانید به صورتی که سمت دکمه دار آن رو به بالا باشد. نیمی از پنیر رومانو را روی آنها بپاشید و کنار بگذارید.
3 . حالا وقت پختن تخم مرغ هاست. آنها را طبق سلیقه ی خود نیمرو کنید اما پیشنهاد می کنم جوری درستشان کنید که زرده کمی شل باشد.
۴ . در همین زمان یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله ی متوسط داغ کنید. گوشت را داخل کره سرخ کرده و در انتها به آن کمی نمک،فلفل،پودر سیر و موسیر اضافه کنید .بیکن را اضافه کنید.
۵ . برای سرو کردن کلاه های قارچ را داخل ۴ بشقاب بچینید. روی هر کدام یک تکه گوشت، یک تخم مرغ آماده شده و کمی پنیر رومانو قرار دهید و بلافاصله سرو کنید.
ارسال نظر