این دستور پخت، بیشتر کنار غذای اصلی یا به عنوان میان وعده سرو می شود. اما طعم خوبی دارد و توصیه می کنیم دست کم یک بار در خانه تهیه و امتحان کنید.
وب سایت روزیاتو: این دستور پخت، بیشتر کنار غذای اصلی یا به عنوان میان وعده سرو می شود. اما طعم خوبی دارد و توصیه می کنیم دست کم یک بار در خانه تهیه و امتحان کنید.
مواد لازم:
یک قرص نان سیاه
۱٫۵ پیمانه خامه ترش
نصف یک عدد پیاز قرمز، خرد شده
۳ تکه بیکن
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری کره
۱ پیمانه پنیر گرویر رنده شده
فلفل سیاه
طرز تهیه:
۱- فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲- بیکن و پیاز را در تابه سرخ کنید.
۳- در یک کاسه، بیکن، پیاز سرخ شده و خامه ترش را با هم مخلوط نمائید. در آخر فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.
۴- بخش بالایی نان را برش داده و بردارید. با استفاده از چاقو و دست، خمیر داخل نان را خالی کنید.
۵- درون نان را با مخلوط خامه ترش پر کنید. روی آن پنیر گرویر رنده کنید.
۶- کره را روی تکه بالایی نان که جدا کرده بودید، بمالید. سپس آن را به نوارهای باریک برش دهید.
۷- آنها را در سینی فر چیده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا نان ها کاملا برشته و پنیرها آب شوند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر