باشگاه گیاهخواری: پورک پنیر و اسفناج
ابتدا اسفناج را کاملا خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا آب آن گرفته شده و کمی سرخ شود. سپس آن را از حرارت برداشته در یک سبد دانه ریز قرار دهید تا آب و روغن اضافی آن خارج شود...
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- پنیر صبحانه: ۲۰۰ گرم
- خمیر فیلو: ۲۰ برگ
- پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
- کره ذوب شده: ۵۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- خامه: ۲ قاشق سوپ خوری
- کره نرم شده: ۵۰ گرم
- اسفناج: ۲۰۰گرم
روش تهيه:
1 - ابتدا اسفناج را کاملا خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا آب آن گرفته شده و کمی سرخ شود. سپس آن را از حرارت برداشته در یک سبد دانه ریز قرار دهید تا آب و روغن اضافی آن خارج شود. در ظرف همزن کره نرم و پنیر خامهای و خامه و تخم مرغ را مخلوط کنید سپس پنیر صبحانه را رنده کرده و به آنها اضافه میکنیم و همچنین اسفناج خنک شده را.
2 - قالبهای مافین به شکل دلخواه را چرب کرده و خمیر فیلو را ورقه ورقه میاندازیم و لا به لای خمیر را کره ذوب شده با قلممو میزنیم.5 لایه که انداختیم کافیست.
3 - حال روی خمیر را از مواد پنیری میریزیم و روی مواد را صاف کرده و اضافه خمیرها را بر میگردانیم و روی هر لایه خمیر را کره میمالیم تا همه به هم کاملا چسبیده شوند. روی کار را در نهایت کمی زرده تخم مرغ بمالید که این بخش کاملا سلیقهای است و نمی توان حذف نمود.
4 - حال قالب را در فر داغ شده 180 درجه برای 20 دقیقه میگذاریم تا کاملا طلایی و برشته شوند.
5 - بعد از خنک شدن بورکها آنها را با ماست خامهای سرو نمایید.
ارسال نظر