خیار شور، بهترین گزینه برای کنار غذا
با استفاده از این روش به راحتی خیار شورهایی خوشمزه تهیه کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.
- سیر به میزان لازم
- سبزیهای معطر به میزان لازم
- خیار به میزان لازم
- آب جوش به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل به دلخواه

۱ - خیارها را تمیز بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.
2 - سیرها را پوست بگیرید.
۳ - از سبزی های معطر مانند ترخون و مرزه استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شوند. می توانید از سبزیجات خشک هم استفاده کنید.
4 - آب جوش را کنار بگذارید تا خنک شود.
۵ - در صورت تمایل برای تند شدن خیارشورها، می توانید از تعدادی فلفل هم استفاده کنید.
6 - مواد اولیه میزان دقیقی ندارند، چون با توجه به ذائقه تان و سایز شیشه هایی که استفاده می کنید، تغییر می کنند.
۷ - شیشه ها را تمیز بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.
8 - وقتی خیارها تغییر رنگ دادند، خیار شور آماده است، که بین ۲۰ تا ۳۰ روز طول می کشد.
ارسال نظر