ماهی با سس سه گیاه؛ آشپزی به روش فرانسوی ها
این روش پخت ماهی از نوعی آشپزی فرانسوی گرفته شده که در آن غذا را بسیار ساده و سبک می پزند و به ظاهر بشقاب بسیار اهمیت می دهند.
- لیمو ترش ۱ عدد
- برگ جعفری تازه ۳ قاشق غذاخوری
- کاپاریس ۲ قاشق غذاخوری
- آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
- نعناع خشک ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن زیتون ۱۵۰ میلی لیتر
- فیله ماهی ۶ تکه
1- برای تهیه ی سس سه گیاه، رنده ی پوست لیمو را با آب نصف لیمو، جعفری خرد شده، کاپاریس، آویشن و نعناع خشک و ۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را حداقل برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا مزه ها با هم ترکیب شوند.
۲- در ماهیتابه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون گرم کنید و فیله ها را در آن تفت دهید.
۱ - جعفری را خرد کنید.
2 - کاپاریس را آبکشی کنید.
۳ - می توانید از فیله ی انواع ماهی مانند ماهی سالمون و یا تن هر کدام به وزن تقریبا ۱۵۰ گرم استفاده کنید. فیله ها را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.
ارسال نظر