پاستا کاربونارا؛ غذای گیاهی با اسفناج
اگر به دنبال یک غذای گیاهی و خوشمزه هستید، این پاستا را هم امتحان کنید. اسفناج یک مکمل عالی برای پاستا است.
- پاستا ۴۰۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- پنیر ریکوتا ۲ قاشق غذاخوری
- لیمو ترش ۱ عدد
- نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
- اسفناج ۱۰۰ گرم
1. پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید.
۲. در این میان، تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و آن ها را با چنگال بزنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس پنیر و رنده ی پوست لیمو را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
3. مقداری از آب پاستا را برداشته و نگه دارید. سپس پاستا را آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید. نخود فرنگی، ترکیب تخم مرغ و اسفناج را به پاستا اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. تخم مرغ با گرمای پاستا و قابلمه به آرامی پخته می شود. در صورت لزوم کمی آب پاستا (که نگه داشته بودید) به آن اضافه کنید تا رقیق شود.
۴. پاستا را در ظرف های مورد نظر بکشید و در کنار سالاد میل کنید.
1. از پاستای دلخواه تان استفاده کنید.
۲. پنیر ریکوتا را رنده کنید. می توانید از سایر پنیر ها مانند پارمزان و یا پنیر خامه ای هم استفاده کنید.
3. نخود فرنگی را هم آب پز و سپس آبکشی کنید. اگر از نخود فرنگی یخ زده استفاده می کند بعد از اینکه پاستا ۳ دقیقه پخت، آن ها را به پاستا اضافه کنید.
ارسال نظر