رازهای آشپزی جیمی الیور سر آشپز مشهور
قزل آلا و گوجه به سبک انگلیسی ها
روی ماهیها ترکیب نمک، فلفل و گشنیز را بمالید. گوجه فرنگیها را هر جور دوست دارید ورقه کرده و کف یک تخته یا ظرف بزرگ بچینید. فلفل خرد شده را روی آن بریزید. کمی روغن در یک تابه داغ کرده و ماهیها را با سیر و رزماری سرخ کنید
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم برای ۴ نفر
- سالاد: بلغور نیم کوب ۳۰۰ گرم
- لیمو ترش: یک عدد
- گوجه فرنگی: ۸۰۰ گرم
- فلفل قرمز تازه: یک عدد
- روغن زیتون بکر: ۲ قاشق غذا خوری
- سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
- ماهی قزل آلا: ۳ عدد ۵۰۰ گرمی، پاک کرده
- پودر گشنیز: یک قاشق چایخوری
- رز ماری: یک قاشق چایخوری
- سیر: ۲ حبه
برای سرو:
- ماست: دو قاشق غذا خوری
- ترب سفید رنده شده: 2 قاشق چایخوری
- سرکه: 2 قاشق غذاخوری
- برگ ریحان: ۲ قاشق غذاخوری تازه
روش تهیه:
1 -بلغور را در دو لیوان آب جوش به همراه کمی نمک و نصف لیموترش بریزید. گهگاه آن را هم بزنید.
2 - روی یک کاغذ روغنی هر دو طرف ماهی را به فاصله دو سانتی متر تا استخوان برش دهید.
4 - پس از 10 دقیقه، بلغورها را آبکش کرده و آب نصف دیگر لیموترش را روی آن بریزید. بلغور را روی گوجه فرنگی ها ریخته و روغن زیتون و بالزامیک روی آن بدهید. ماهی را روی آن بگذارید و مخلوط ماست، سرکه، ترب سفید رنده شده را روی آن ریخته و با ریحان تزیین کنید.
نظر کاربران
چقد ماهیاش ترسناکن!!