طرز تهیه لازانیا در تابه
پس از پخت اولیه لازانیا، تابه ی حاوی غذا به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار داده می شود تا نودل های لازانیا پخته و پنیرها آب شوند.
- ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا
- ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲ حبه سیر خرد شده
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۲ پیمانه مارینارا
- ۶ تا ۷ ورقه خام لازانیا
- ۱ پیمانه پنیر ریکوتا
- ۱ پیمانه پنیر موزارلا
- ۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده

طرز تهیه:
ارسال نظر