طرز تهیه تخم مرغ سوخاری!
این غذا برای عصرانه، صبحانه یا میان وعده گزینه مناسبی به شمار می رود. با درست کردن این پیش غذا، خلاقیت خود را به رخ همه بکشید.
- ۱۲ عدد تخم مرغ آبپز سفت
- ۱ پیمانه آرد
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۱ پیمانه آرد سوخاری
- روغن سرخ کردنی
- ۴ قاشق غذاخوری سس مایونز
- ۲ قاشق غذاخوری خیارشور رنده شده
- ۲ قاشق چایخوری خردل
- ۱ قاشق چایخوری سس فلفلی
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
۱- تخم مرغ های آبپز شده را پوست کنده و کنار بگذارید.
2- درون یک قابلمه متوسط تا نیمه روغن کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.
۳- تخم مرغ ها را از وسط دو نیم کرده، زرده های آنها را جدا نمایید و درون یک کاسه جداگانه بریزید و کنار بگذارید.
6- سس مایونز، خیارشور رنده شده، خردل، سس فلفلی، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
۷- مخلوط به دست آمده را درون قیف های پلاستیکی یکبارمصرف ریخته و یک ماسوره ستاره ای سر آن بگذارید.
8- مخلوط زرده را درون سفیده های سوخاری شده بریزید. روی آنها پودر پاپریکا بپاشید و سرو کنید.
ارسال نظر