با این دستور ساده می توانید به راحتی تعداد زیادی پنکیک با بافتی نرم و اسفنجی تهیه کنید و در کنار میوه هایی مانند موز، توت فرنگی و یا با سس شکلات، عسل و یا مربای مورد علاقه تان میل کنید. در اینجا آن ها را با سس شکلات سفید و تمشک سرو می کنیم.
وب سایت آشپزباشی: پنکیک با شکلات سفید و تمشک از مجموعه دستور غذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. با این دستور ساده می توانید به راحتی تعداد زیادی پنکیک با بافتی نرم و اسفنجی تهیه کنید و در کنار میوه هایی مانند موز، توت فرنگی و یا با سس شکلات، عسل و یا مربای مورد علاقه تان میل کنید. در اینجا آن ها را با سس شکلات سفید و تمشک سرو می کنیم.
مواد لازم:
تخم مرغ ۸ عدد
شکر ۴ قاشق چای خوری
نمک ۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۸ قاشق چای خوری
روغن ۲۴۰ میلی لیتر
شیر ۱ لیتر
آرد ۶۴۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
شکلات سفید ۲۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
تمشک تازه به میزان لازم
طرز تهیه:
1- برای تهیه ی خمیر، سفیده های تخم مرغ را بزنید را تا پف کرده و فرم بگیرند. سایر مواد شامل، زرده ها، شکر، نمک، بیکینگ پودر، روغن، شیر، آرد و وانیل را با خوب هم تر کیب کنید. سفیده ی زده شده را به آن ها اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.
2- ماهیتابه ی کوچکی را روی حرارت قرار داده و گرم کنید. با کمک ملاقه از خمیر برداشته و در ماهیتابه بریزید و آن را بچرخانید تا خمیر به صورت یکدست در ماهیتابه پخش شود. آن را تا زمانی که قهوه ای رنگ شود، بپزید و سپس برگرانید و از سمت دیگر بپزید.
3- پن کیک ها را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب بگذارید. برای آن که گرم بمانند آن ها را در فر قرار دهید. پخت پن کیک ها را ادامه دهید تا خمیر تمام شود.
4- برای تهیه ی سس شکلات سفید، شکلات را به روش بن ماری آب کنید. خامه را در قابلمه ی دیگری ریخته و تا به نقطه ی جوش برسد، گرم کنید. شکلات آب شده و خامه ی گرم را با هم ترکیب کنید و روی پن کیک ها بریزید و با تعدادی تمشک تزیین کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی پن کیک با شکلات سفید و تمشک:
1 - سفیده و زرده های تخم مرغ را از هم جدا کنید.
۲ - می توانید از ۴ قاشق چای خوری عصاره وانیل هم استفاده کنید.
3 - از شکلات تخته ای خرد شده و یا چیپس شکلات سفید استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
سلام.میشه بگید ماهیتابه باید چقد روغن داشته باشه.و حرارت باید زیاد باشه یا ملایم????