این ۲ رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید
رفیکا بیرگول (Refika Birgul) زاده ۱۹ ماه مه ۱۹۸۰ در استانبول ترکیه سرآشپز، نویسنده کتاب های آشپزی و شخصیت تلویزیونی معروفی است. او آشپزی مدیترانه ای را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش آموخت. علاقه او به آشپزی در طی ملاقات با خویشاوندانش در لندن بیشتر شد. در اینجا این سرآشپز معروف طرز تهیه دو غذای خوشمزه را در اختیار شما عزیزان قرار می دهد.
خوراک بادنجان
مواد لازم:
- بادنجان (اسلایش شده): 5 الی 6 عدد
- گوجه فرنگی (پوست کنده و رنده شده): 4 عدد
- سیر (خردشده): 4 الی 5 حبه
- فلفل سبز (باریک برش داده شده): 2 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱. بادنجان ها را به خوبی بشویید و به ضخامت ۲.۵ سانتی متر برش دهید. آنها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب و نمک قرار دهید. پس از گذشت این مدت آب برش های بادنجان را کاملا گرفته و با دستمال خشک کنید.
3. برای تهیه سس سیر خردشده را در مقدار کمی روغن تفت دهید. گوجه فرنگی های پوست کنده و رنده شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس نمک و فلفل سیاه پودر شده بیفزایید.
۴. بادنجان سرخ شده را به ظرف مناسب فر انتقال داده و سس را روی آن بریزید و برش های فلفل سبز روی آن بچینید. ظرف را حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
بقچه گوشت و بادنجان
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی: ۲ کیلوگرم
- بادنجان (پوست کنده و نگینی خردشده): ۵ عدد
- سیب زمینی (پوست کنده و نگینی خردشده): ۳ عدد
- پیاز (ریز خردشده): یک عدد
- فلفل سبز (خردشده): یک عدد
- سیر: یک بته
- رب گوجه فرنگی: یک ق س
- سس چیلی: یک ق س
- آب جوش: یک پیمانه
- خمیر یوفکا: به مقدار لازم
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- روغن مایع: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم

طرز تهیه:
1. گوشت را به ابعاد کوچک برش داده و در ظرف مناسبی روی حرارت تفت دهید تا برشته شده و رنگ آن تغییر کند. بادنجان و سیب زمینی را پوست کنده و نگینی خرد کنید و سپس هر یک را جداگانه در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز خردشده را در یک قاشق سوپ خوری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. فلفل سبز خردشده را اضافه کرده و تفت دهید.
۳. خمیر یوفکار را به چهار قسمت برش دهید. یک برش آن را در پیاله یا کاسه کوچکی قرار دهید و داخل ظرف را با آن بپوشانید (می توانید اضافه های خمیر را جدا کنید.) برش دیگری از خمیر داخل ظرف قرار دهید. مقداری از مخلوط گوشت را در آن بریزید، طوری که پر شود.
ارسال نظر