طرز تهیه ساندویچ مرغِ متفاوت و باکلاس!
ساندویچ مرغ از غذاهای فوری رایج است که خیلی از مواقع به کمکمان می آید و می توانیم آن را راحت و سریع درست کنیم. اما شکل های مختلفی از این ساندویچ وجود دارد که در این مطلب یک نوع متفاوت و جدید را به شما آموزش می دهیم.
- نان تورتیلا (آرد مخلوط) ۶ عدد
- مرغ (بریانی، رشته شده، گوشت همه ی قسمت ها) ۲ فنجان
- مارچوبه (روشن شده و برش خورده از قطر به شکل تکه های ۲.۵ سانتی متری) ۶ تا ۷ شاخه
- پیازچه (ریز حلقه شده) ۱/۴ فنجان
- کشمش طلایی ۱/۳ فنجان
- پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
- آب لیمو آب نصف لیمو
- پودر کاری (طبق ذائقه اضافه کنید) ۱ و نیم قاشق چایخوری
- مارمالاد ۲ قاشق سوپخوری
- سس مایونز (اگر مخلوط خشک بود بیشتر اضافه کنید) ۱/۳ فنجان
- مغز آجیل (ما از بلوط و بادام خرد شده استفاده کردیم) ۱/۴ فنجان


نکته :

با یک قاشقک با دقت کل مواد را با هم قاطی کنید تا موقعی که همه چیز خوب پخش شده باشد. مغز ها را درست زمانی که می خواهید غذا را سرو کنید اضافه کنید.

برای سر هم کردن ساندویچ رپ، یک نان تورتیلا را کمی گرم کنید تا قابل خم کردن شود. چند برگ کاهو و مقداری از سالاد مرغ کاری را اضافه کنید. تورتیلا را لوله کنید و به شکل یک بوریتو در بیاورید و از قطر برش دهید و سرو کنید.
نظر کاربران
بد