ساندویچ مرغ از غذاهای فوری رایج است که خیلی از مواقع به کمکمان می آید و می توانیم آن را راحت و سریع درست کنیم. اما شکل های مختلفی از این ساندویچ وجود دارد که در این مطلب یک نوع متفاوت و جدید را به شما آموزش می دهیم.
وب سایت سوران: ساندویچ مرغ از غذاهای فوری رایج است که خیلی از مواقع به کمکمان می آید و می توانیم آن را راحت و سریع درست کنیم. اما شکل های مختلفی از این ساندویچ وجود دارد که در این مطلب یک نوع متفاوت و جدید را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
نان تورتیلا (آرد مخلوط) ۶ عدد
مرغ (بریانی، رشته شده، گوشت همه ی قسمت ها) ۲ فنجان
مارچوبه (روشن شده و برش خورده از قطر به شکل تکه های ۲.۵ سانتی متری) ۶ تا ۷ شاخه
سس مایونز (اگر مخلوط خشک بود بیشتر اضافه کنید) ۱/۳ فنجان
مغز آجیل (ما از بلوط و بادام خرد شده استفاده کردیم) ۱/۴ فنجان
نکته :
برای روشن کردن رنگ مارچوبه ها آب را در یک روغن دان کوچک جوش بیاورید. یک کاسه آب و یخ آماده کنید و کنار بگذارید. تکه های مارچوبه را داخل آب جوش قرار دهید و بگذارید 2 دقیقه بپزد. مارچوبه بایستی شروع به تغییر رنگ دادن کند و سبز روشن شود اما هنوز ترد باشد. آنها را از آب جوش بیرون بیاورید و فوراً داخل آب یخ بگذارید. با اینکار دیگر مارچوبه ها به پختن ادامه نمی دهند. تکه های مارچوبه ی شما الآن نرم، به رنگ سبز روشن و کمی ترد هستند.
مغز آجیل ها را در یک تابه ی خشک روی حرارت متوسط قرار دهید. بگذارید 4 تا 6 دقیقه بو داده شوند. حتماً نزدیک تابه باشید چون اگر حواستان نباشد مغز ها ممکن است خیلی سریع بشوزند. در یک کاسه ی بزرگ همه ی مواد به جز مغز ها را مخلوط کنید.
با یک قاشقک با دقت کل مواد را با هم قاطی کنید تا موقعی که همه چیز خوب پخش شده باشد. مغز ها را درست زمانی که می خواهید غذا را سرو کنید اضافه کنید.
برای سر هم کردن ساندویچ رپ، یک نان تورتیلا را کمی گرم کنید تا قابل خم کردن شود. چند برگ کاهو و مقداری از سالاد مرغ کاری را اضافه کنید. تورتیلا را لوله کنید و به شکل یک بوریتو در بیاورید و از قطر برش دهید و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
بد