بفرمایید ساندویچ های خوشمزه (۱)
قرار نیست همیشه ساندویچ ها به عنوان یک غذای حاضری و فوری در ذهن ما جا بیفتند، خیلی از ساندویچ ها هستند که حتی بیشتر از غذاهای دیگر زمان بر و حتی پرخرج تر هستند. اما به هرحال، خوب است که دستور تهیه انواع ساندویچ را بلد باشیم. حالا چه ساندویچ های فوری و چه سخت و پر دردسر.
ستایش پاکدل
میزان سرو: 2 نفر
مواد لازم:
- نان باگت: ۲ عدد
- سینه مرغ (بدون استخوان): یک عدد
- فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد
- پنیر ماتزرلا: ۱۰۰ گرم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه تازه (پودرشده): به مقدار لازم
- پاپریکا: به مقدار لازم
- ریخان خشک: به مقدار لازم (در صورت تمایل)
- پستوی ریحان: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. فلفل دلمه ای را از وسط دو نیم کرده و هسته های آن را جدا کنید. آن را در ظرف مناسبی گذاشته و حدود ۲۵ دقیقه یا بیشتر در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا پوست آن تیره و چروک خورده شود. پس از خنک شدن پوست آن را جدا کنید.
2. سینه مرغ را شسته و از طول به دو قسمت برش دهید و روی آن نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و ریحان خشک بپاشید. هر دو برش را در تابه کاملا گریل کنید.
۳. پنیر ماتزرلا را به ابعاد بزرگ برش دهید. نان های باگت را از بغل برش داده و باز کنید. روی یک طرف آنها پستوی ریحان بمالید و فلفل دلمه ای کباب شده، سینه مرغ و پنیر ماتزرلا را قرار دهید. هر دو طرف ساندویچ ها را در تابه گریل کنید.
نکته : برای تهیه یک پیمانه پستوی ریحان، ۲ پیمانه برگ ریحان تازه را ۶ حبه سیر، یک قاشق چای خوری نمک و یک دوم پیمانه پنیر پارمزان در غذاساز مخلوط کرده تا صاف و یکدست شوند. به تدریج یک سوم پیمانه روغن زیتون اضافه و مخلوط کنید. می توانید پستو را در ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید.
ساندویچ یونانی
بیتا منوچهری
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
- سینه مرغ (بدون پوست و استخوان): ۲ عدد
- سیر (ریز خردشده): ۴ حبه
- آب لیمو سنگی: یک عدد
- روغن زیتون: ۲ ق س
- سرکه بالزامیک: ۲ ق چ
- ارگانوی خشک: یک ق چ
- نمک: یک ق چ
- برگ کاهو: برای سرو
- گوجه فرنگی (خردشده): برای سرو
- پیاز قرمز (خردشده): برای سرو
- خیار (خردشده): برای سرو
- نان پیتا: به مقدار لازم
- مواد لازم سس:
- خیار (پوست کنده و رنده شده): یک عدد
- ماست یونانی: ۲ پیمانه
- سیر (ریز خردشده): ۲ حبه
- سرکه بالزامیک: ۲ ق چ
- آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
- شبت خشک: یک دوم ق چ
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه تازه (پودرشده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. سیر، آب لیمو ترش، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، ارگانوی خشک و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. سینه های مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند. سپس آنها را به ابعاد کوچکتر برش داده و در تابه گریل کنید تا کاملا بپزد.
۲. برای تهیه سس، خیار را پوست کنده و رنده کنید و کاملا آب اضافی آنها را بگیرید. ماست، خیار رنده شده، سیر، آب لیمو ترش، سرکه بالزامیک و شبت خشک پودرشده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و سس را حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. نان های پتیا را گرم کرده و مرغ گریل شده، سس، برگ کاهو، گوجه فرنگی، پیاز و خیار را در آن قرار داده و به همراه برش های لیموترش سرو کنید.
ساندویچ قارچ و پنیر
ستایش پاکدل
مواد لازم:
- روغن زیتون: یک ق چ
- قارچ (خردشده): یک الی ۲ پیمانه
- کره: به مقدار لازم
- پیاز (نازک خردشده): نصف یک عدد
- نان تست: ۴ عدد
- پنیز ماتزرلا: ۳ الی ۴ ورقه
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و قارچ را در آن تفت دهید تا نرم شود. قارچ را از ظرف خارج کنید و یک قاشق سوپ خوری کره به ظرف اضافه کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
۲. مقداری کره نرم شده روی نان های تست بمالید. تابه را با روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. نان های تست را در تابه قرار دهید. روی آنها قارچ، پیاز و ورقه های پنیر ماتزرلا بگذارید. دو عدد نان تست باقی مانده را روی آنها بگذارید. پس از اینکه یک طرف آنها طلایی و برشته شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر ساندویچ ها نیز برشته شده و پنیر ذوب شود. سپس سرو کنید.
تاکوی گل کلم
راضیه عمادی
میزان سرو: ۲ نفر
مواد لازم:
- گل کلم (کوچک): یک عدد
- روغن زیتون: 2 ق س
- فلفل قرمز (پودرشده): یک دوم ق چ
- نمک: یک چهارم ق چ
- زیره (پودرشده): یک چهارم ق چ
- پاپریکا: یک چهارم ق چ
- ارگانوی خشک: یک چهارم ق چ
- فلفل سیاه (نگینی خردشده): نصف یک عدد
- آب لیمو شیرازی: یک عدد
- ماست یونانی: یک چهارم پیمانه
- سس چیلی: یک الی 3 ق چ
- نان تورتیا: 6 عدد
- فلفل قرمز (نگینی خردشده): برای سرو
- برگ گشنیز: برای سرو
- لیمو شیرازی (برش داده شده): برای سرو
طرز تهیه:
۱. ابتدا دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید. گل کلم را به ابعاد کوچک برش دهید و با روغن زیتون، فلفل قرمز پودرشده، نمک، زیره، پاپریکا، ارگانوی خشک و فلفل سیاه پودرشده کاملا مخلوط کنید. سپس آن را به سینی فر انتقال داده و به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی و برشته شوند (هر ۱۵ دقیقه یکبار گل کلم را مخلوط کنید).
2. پیاز قرمز نگینی خردشده، آب لیمو ترش و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید تا مزه دار شوند. ماست یونانی و سس چیلی را نیز با هم در ظرفی جداگانه مخلوط کنید.
نان های تورتیا را گرم کنید و سپس با گل کلم برشته شده، پیاز مزه دار شده، مخلوط ماست، فلفل قرمز، برگ گشنیز و برش های لیمو سرو کنید.
نظر کاربران
بابا اسون تر ياد بديد!