طرز تهیه کَسرول سیب زمینی و پنیر
کَسرول به غذایی گفته می شود که در ظرف های عمیق شیشه ای یا سرامیکی تهیه می شود و عموما هم ترکیبی از چندین مواد خوراکی با هم است.
- ۶ عدد سیب زمینی
- روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- ۱۰ ورقه بیکن پخته و خرد شده
- ۳ پیمانه خامه ترش
- ۴ پیمانه پنیر چدار رنده شده
- موسیر

طرز تهیه:
۱- فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- روی سیب زمینی ها روغن زیتون بمالید و سپس همه اطراف آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
۴- سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن، آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
6- نیمی از سیب زمینی های خرد شده را کف ظرف مستطیلی که با روغن چرب شده بریزید. نیمی از بیکن ها را روی آنها بریزید. خامه ترش و سپس پنیر را اضافه کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.
۷- ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
ارسال نظر