این کیک در واقع از دو بخش کیک هویج و چیز کیک تهیه می شود که در ادامه می توانید دستور پخت آن را مطالعه کنید.
وب سایت روزیاتو: این کیک در واقع از دو بخش کیک هویج و چیز کیک تهیه می شود که در ادامه می توانید دستور پخت آن را مطالعه کنید.
مواد لازم:
۱٫۵ پیمانه هویج رنده شده
۱ ¼ پیمانه آرد کامل
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۴قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
⅛ قاشق چایخوری جوز هندی
نصف پیمانه روغن گیاهی
⅔ پیمانه پودر قند
⅓ پیمانه شکر قهوه ای
دو عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
برای چیز کیک
۴۵۰ گرم پنیر خامه ای
⅔ پیمانه پودر قند
۲ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
نصف پیمانه خامه ترش
طرز تهیه:
کیک هویج
۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲- کف قالب موردنظر را با روغن چرب کنید.
۳- هویج ها را درون یک کاسه بزرگ رنده کرده و کنار بگذارید.
۴- در یک کاسه بزرگ دیگر، پودر قند، شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را با یکدیگر مخلوط کنید.
۵- روغن و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
۶- بقیه مواد کیک هویج را به همراه هویج های رنده شده، درون کاسه بریزید و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید.
چیزکیک
۱- در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید.
۲- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید.
۳- در یک قالب کمربندی، سه چهارم از مخلوط کیک هویج را بریزید. سطح آن را صاف کنید. سپس نیمی از مخلوط چیزکیک را بریزید و سطحش را صاف کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.
۴- این کیک را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.
۵- کیک را از فر خارج کرده و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شود.
۶- سپس به مدت ۴ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.
۷- کیک آماده سرو است.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر