پلو مکزیکی؛ دورچین مناسب مرغ و گوشت
پلوی مکزیکی با رنگ قرمز و طعم تند و تیزی که دارد روش طبخی جدید برای برنج است و معمولا بعنوان دورچین در کنار غذاهای مرغ و گوشت استفاده می شود.
- گوجه رنده یا خرد شده ۴ عدد متوسط
- پیاز خرد شده ۱ عدد کوچک
- برنج ۲ پیمانه
- روغن گیاهی ۱/۳ فنجان
- سیر رنده شده ۲ حبه
- آب مرغ ۴ فنجان
- رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
برنج را حداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب و نمک بخیسانید. بهتر است گوجه و پیاز خرد شده را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و بزنید تا بافتی پوره مانند و یکدست پیدا کند.
روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید ۱-۲ دقیقه روغن داغ شود. چند دانه برنج داخل روغن بیندازید، اگر جلز و لز کرد یعنی روغن به اندازه کافی داغ شده است. برنج را داخل روغن داغ شده بریزید و حدود ۵ دقیقه سرخ کنید تا رنگ برنج تیره شود. حرارت را کم کنید و سیر رنده شده را اضافه کنید. ۱-۲ دقیقه دیگر برنج را با سیر تفت دهید. پوره گوجه و پیاز، آب مرغ ، رب گوجه، نمک و فلفل قرمز را به برنج اضافه کنید و ترکیب کنید.
وقتی آب مرغ به جوش آمد حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و پلوی مکزیکی را حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه ( بسته به نوع برنج) دم کنید. پلو مکزیکی را می توانید در فر نیز دم کنید. در اینصورت بعد از بجوش آمدن آب مرغ، در قابلمه رابگذارید و نیم ساعت در فر با دمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد قرار دهید. فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
ارسال نظر