این خوراک بسیار آسان و سریع آماده می شود. ابتدا باید میت بال ها را به روش دلخواه خود بپزید و سپس با استفاده از یک نان باگت و پنیر فراوان، آنها را پخته و سرو کنید.
وب سایت روزیاتو: این خوراک بسیار آسان و سریع آماده می شود. ابتدا باید میت بال ها را به روش دلخواه خود بپزید و سپس با استفاده از یک نان باگت و پنیر فراوان، آنها را پخته و سرو کنید.
مواد لازم:
۱ عدد باگت بزرگ
۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا)
۲۰ عدد گوشت قلقلی پخته شده
۲ پیمانه پنیر موزارلا
۱ پیمانه پنیر پارمسان زنده شده
یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده
طرز تهیه:
1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- نان باگت را به تکه های کوچک برش دهید.
3- نان های خرد شده را در درون یک ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آن ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا بریزید. یک پیمانه پنیر موزارلا روی آنها بپاشید.
4- مخلوط نان و سس را هم بزنید.
5- میت بال (گوشت قلقلی)ها را روی نان ها بچینید. سپس بقیه سس و پنیرهای موزارلا را اضافه کنید.
6- سه چهارم پیمانه پنیر پارمسان روی مواد ریخته و سپس آن را درون فر قرار دهید.
7- این خوراک را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
8- در آخر باقی مانده پنیر پارمسان را افزوده و با ریحان تزئین و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر