بوقلمونی های شگفت انگیز
اگر می خواهید دچار بیماری هایی از قبیل سرطان، ام اس، افسردگی و ... نشوید مصرف گوشت بوقلمون را به برنامه غذایی تان اضافه کنید. طبق آزمایش هایی که محققان انجام داده اند، فسفر موجود در گوشت بوقلمون بسیار بیشتر از میگو است و این گوشت فاقد اوره و اوریک اسید است.
خورش بوقلمون فلفلی
مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم بوقلمون چرخ کرده
- ۱ پیمانه لوبیا سفید
- ۱ پیمانه لوبیا چیتی
- ۱ پیمانه لوبیا قرمز
- ۶ عدد گوجه فرنگی رنده شده
- ۲ پیمانه آب مرغ
- ۳ عدد پیاز خرد شده
- ۲ حبه سیر خردشده
- ۲ عدد ساقه کرفس خرد شده
- ۲ عدد فلفل سبز تند
- ۲ عدد فلفل دلمه ای رنگی
- ۱ ق س رب گوجه فرنگی
- ۲/۱ ق چ پودر زیره
- ۱ ق چ پودر فلفل پاپریکا
- ۱ ق چ پودر سیر
- ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
1. ابتدا لوبیاها را از چند ساعت قبل داخل مقداری آب خیس کنید، سپس آنها را جداگانه بپزید تا کاملا نرم شوند. لوبیاهای پخته را داخل یک سبد بریزید و کنار بگذارید.
۲. گوجه فرنگی های رنده شده را همراه با آب مرغ، کرفس، سیر، یک عدد پیاز و مقداری نمک و فلفل داخل ظرف غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند، سپس آن را کنار بگذارید.
3. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس یک پیاز دیگر را داخل آن تفت دهید. بعد از 4-3 دقیقه، فلفل سبز و فلفل دلمه ای ها را که به صورت مکعبی خرد کرده اید داخل آن بریزید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را هم همراه با پودر زیره، فلفل پاپریکا، پودر سیر و کمی نمک بریزید و مواد را خوب تفت دهید.
۴. بعد از ۳-۲ دقیقه مخلوط گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید. لوبیاهای پخته را هم بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.
5. در این میان در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس سومین پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از آن که نرم و طلایی شد، گوشت بوقلمون چرخ شده را داخل آن بریزید.
۶. موقع سرو، خورش را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، سپس گوشت بوقلمون پخته را هم روی آن بریزید. در انتها مقداری پنیر روی مواد بریزید. ظرف تان را در صورت تمایل با مقداری ماست تزیین کنید.
ساندویچ بوقلمون پنیری
مواد لازم:
- ۲ عدد سینه بوقلمون پخته
- ۲۵ گرم کره آب شده
- ۱۲۰ گرم پنیر خامه ای
- ۲۴ عدد گردوی خرد شده
- ۱ عدد سیب خرد شده
- ۳ ق س روغن کنجد
- ۲ ق س سس مایونز
- ۱ ق س آب لیمو
- به میزان لازم نمک و فلفل
۱. در یک کاسه مناسب گوشت بوقلمون را ریش ریش کنید. کره را روی ۸ تکه نان تست بمالید، سپس پنیر را روی نیمی از نان ها بمالید. سیب خرد شده و تکه های گردو را هم روی نان های پنیری بریزید. حالا تکه های بوقلمون را روی مواد بچینید.
2. در یک کاسه کوچک روغن کنجد، سس مایونز، آب لیمو و مقداری نمک و فلفل بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس آن را به آرامی روی مواد بریزید. در انتها بقیه نانهایی را که آغشته به کره کرده اید، روی مواد قرار دهید تا ساندویچ های شما آماده شود.
۳. ساندویچ ها را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس آنها را همراه با سبزی تازه سرو کنید.
پیتزای بوقلمون
مواد لازم:
- ۶ عدد نان پیتا
- ۴/۳ پیمانه سس قرمز
- ۳ تکه گوشت بوقلمون
- ۳ پیمانه پنیر موزارلا
- ۱ عدد پیاز قرمز
- ۱ عدد آناناس خرد شده
- ۲ ق س گشنیز خرد شده
- ۱ ق س پودر آویشن
- مقداری نمک و فلفل
۱. ابتدا گوشت بوقلمون را آماده کنید به این صورت که آنها را همراه با یک عدد پیاز خرد شده، دو حبه سیر خرد شده و مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه بپزید، سپس آنها را داخل یک کاسه مناسب بریزید تا کمی خنک شود. تکه های گوشت را به صورت مکعب های ۲-۱ سانتی خرد کنید و کنار بگذارید.
2. حالا باید فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
۳. روی هر کدام از خمیرها دو قاشق سوپ خوری سس قرمز بمالید، سپس تکه های بوقلمون پخته را روی آنها بریزید. پیاز را به صورت خلال های نازک خرد کنید. آنها را هم همراه با تکه های آناناس روی مواد بریزید. پودر آویشن را هم روی پنیر بریزید.
4. پیتزاها را روی سینی فر بگذارید. سینی را به مدت 15-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها آب شوند و نان یا خمیرها برشته شوند، سپس پیتزاها را از فر در آورید و صبر کنید تا کمی خنک شوند.
۵. موقع سرو، پیتزاها را با گشنیز خرد شده و بقیه سس قرمز تزیین و سرو کنید.
نکته:
برای تهیه این پیتزا به جای نان پیتا می توانید از خمیر پیتزای آماده یا خمیر نان باگت استفاده کنید. اگر مقداری قارچ خرد شده هم به پیتزا اضافه کنید، طعم بی نظیری پیدا می کند.
کتلت بوقلمون
مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم گوشت بوقلمون چرخ کردن
- ۲/۱ پیمانه بلغور
- ۲/۱ پیمانه ماست
- ۱ ق س آب لیمو
- ۱ ق چ پوست لیموی رنده شده
- ۱ عدد خیار خرد شده
- ۱ عدد پیاز خرد شده
- ۱ ق س نعنای خرد شده
- ۱ ق س جعفری خرد شده
- ۲ ق س گردوی ریز خرد شده
۱. ابتدا بلغور را در مقداری آب گرم خیس کنید، سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بپزد. بلغور پخته را داخل سبد بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
2. در یک کاسه مناسب، همه مواد را همراه با مقدار لازم نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بریزید و آنها را خوب ورز دهید تا مایه کتلت آماده شود. مقداری از مخلوط را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.
۳.در یک تابعه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مقداری از مایه را بردارید و آن را به شکل کتلت در آورید، سپس داخل تابه سرخ کنید. هر تعداد که می شود، کتلت ها را به همین شکل آماده کنید.
پاستا با کوفته قلقلی بوقلمون
مواد لازم:
- ۱ بسته پاستای ۵۰۰ گرمی
- ۵۰۰ گرم گوشت بوقلمون چرخ کرده
- ۱ عدد پیاز رنده شده
- ۱ عدد سیب رنده شده
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۳ ق س پودر سوخاری
- ۱ ق س ریحان خرد شده
- ۱ ق چ پودر آویشن
- ۳ ق س آرد سفید
- به میزان لازم نمک، فلفل و روغن
- مواد لازم برای سس فلفلی
- ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
- ۲ عدد پیازچه خرد شده
- ۱ ق س رب گوجه فرنگی
- ۳ پیمانه آب مرغ
- ۱ ق س روغن مایع
- به میزان لازم نمک و فلفل
۱. ابتدا سس را آماده کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازچه و فلفل دلمه ای قرمز را داخل آن تفت دهید. بعد از حدود ۳-۲ دقیقه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید، سپس آب مرغ و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید. صبر کنید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد بپزند. بعد از اینکه سبزی ها نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد داخلش کمی خنک شوند، سپس آنها را داخل مخلوط کن بریزید تا مایه نرم و یکدستی حاصل شود. مایه را دوباره داخل قابلمه قرار دهید.
2. در این میان در یک کاسه گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز و سیب رنده شده و تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید، سپس ریحان خرد شده، پودر سوخاری، پودر آویشن و مقداری نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب ورز دهید تا مایه کوفته آماده شود. حدود یک قاشق سوپ خوری از مواد بردارید و آن را گرد کنید، سپس داخل آرد آن را بغلتانید. هر تعداد که می شود به همین ترتیب کوفته ها را آماده کنید، سپس آنها را داخل مقداری روغن تفت دهید.
۳. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با مقداری نمک و روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا پاستا کاملا نرم شود، سپس آن را داخل یک سبد بریزید.
4. حالا باید کوفته ها را داخل قابلمه حاوی سس بریزید و زیر قابلمه را روشن کنید تا سس به خورد کوفته ها برود. پاستا را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، سپس کوفته ها را همراه با سس روی آن بریزید و سرو کنید.
میت لوف بوقلمون
مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم گوشت بوقلمون چرخ کرده
- ۱ عدد پیاز خرد بزرگ
- ۲ حبه سیر له شده
- ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
- ۱ پیمانه ذرت پخته
- ۱ عدد فلفل سبز
- ۲/۱ پیمانه لوبیا قرمز
- ۱ ق چ پودر فلفل قرمز
- ۲ ق س گشنیز خرد شده
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۴/۱ پیمانه پودر سوخاری
- ۱ پیمانه سس قرمز
- ۴/۳ پیمانه پنیر چنار رنده شده
- به میزان لازم نمک، فلفل و روغن
۱. ابتدا موادرا آماده کنید، پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. فلفل دلمه ای و فلفل سبز را بعد از شست و شو، نگینی خرد کنید. لوبیا قرمز را از چند ساعت قبل خیس کنید، سپس آن را همراه با آب روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا بپزد، سپس آن را داخل سبد بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
2. در یک تابه بزرگ مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل آ« تفت هدید. بعد از آنکه پیاز نرم و طلایی شد، فلفل دلمه ای و فلفل سبز خرد شده را همراه با سیرهای له شده داخل تابه بریزید و حدود 4-3 دقیقه تفت دهید. حالا ذرت و لوبیا قرمز پخته را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از حدود 3-2 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.
۳. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه بزرگ گوشت بوقلمون چرخ شده را همراه با گشنیز خرد شده، تخم مرغ و پودر سوخاری بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط لوبیا و سبزی ها را اضافه کنید و مواد را به آرامی ورز دهید. پودر فلفل قرمز و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید.
4. قالب مستطیل شکل مورد نظرتان را با کمی روغن چرب کنید، سپس مخلوط را داخل آن بریزید. نیمی از سس را روی مواد بریزید تا سطح مخلوط را بپوشاند. سپس پنیر را روی مواد بریزید. قالب را به مدت 50-40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مواد خوب بپزند.
۵. بعد از زمان ذکر شده، قالب را از فر در آورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس میت لوف را از داخل قالب در آورید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید، آن را همراه با بقیه سس قرمز و در صورت تمایل با ماست سرو کنید.
سالاد بوقلمون و پاستا
مواد لازم:
- ۳ عدد سینه بوقلمون پخته
- ۱ عدد هویج پخته و خرد شده
- ۱ عدد گوجه فرنگی خرد شده
- ۱ پیمانه نخود فرنگی پخته
- ۳ پیمانه پاستای پخته
- ۲/۱ پیمانه بادام هندی
- ۲/۱ پیمانه زیتون خرد شده
- ۲ ق س دانه کنجد
- به میزان لازم سس دلخواه
- به میزان لازم نمک و فلفل
۱. در یک کاسه بزرگ، بوقلمون پخته را به صورت تکه های ۱ سانتی متری خرد کنید. هویج و گوجه فرنگی خرد شده، پاستای پخته، زیتون خرد شده، تکه های بادام هندی، نخود فرنگی، دانه کنجد و سس مورد نظرتان را هم بریزید.
2. حالا باید مقداری نمک و فلفل هم به سالار اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب به خورد هم بروند. در صورت تمایل مقداری آب لیمو یا سرکه سیب هم می توانید داخل سالاد بریزید.
۳. ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا سالاد کاملا سرد شود. سپس آن را بیرون بیاورید و در صورت تمایل با مقداری سس دلخواه سرو کنید.
برگر بوقلمون
مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم گوشت بوقلمون چرخ کرده
- ۲۵۰ گرم گوشت گوساله چرخ کرده
- ۱ عدد پیاز رنده شده
- ۱ ق چ پودر آویشن
- ۲ ق س رب گوجه فرنگی
- ۱ ق چ پودر کاری
- ۱ ق چ رنده پوست لیمو
- به میزان لازم نمک و فلفل
- ۶ عدد نان همبرگری
- ۲ ق س مایونز
- ۶ ورق پنیر گودا
- ۶ عدد برگ کاهو
- ۶ ورقه گوجه فرنگی
- مقداری مربای زرشک در صورت تمایل
۱. دریک کاسه مناسب، گوشت بوقلمون را چرخ کرده، گوشت گوساله چرخ کرده، پیاز رنده شده، پودر آویشن، رب گوجه فرنگی، پوست لیموی رنده شده، پودر کاری و به میزان لازم نمک و فلفل را بریزید و مواد را خوب با هم ورز دهید تا مایه برگر آماده شود .
2. باربکیو یا فر را روشن کنید تا گرم شود. مایه برگر را به 6 قسمت تقسیم کنید و هر کدام را به صورت برگر در آورید. برگرها را روی سینی فر یا باربکیو قرار دهید و آنها را داخل فر را داخل فر یا روی باربکیو بگذارید. حدود 5 دقیقه صبر کنید. سپس آنها را برگردانید تا آن طرف برگرها هم سرخ شوند. برگرها را داخل تابه همراه با مقداری روغن هم می توانید سرخ کنید.
۳. نان ها را از وسط باز کنید و مقداری سس روی هر کدام بمالید. روی هر کدام یک عدد برگر بگذارید و روی برگرها یک ورق پنیر گودا قرار دهید. حالا ورق های کاهو و گوجه فرنگی را روی مواد قرار دهید. برگرها را در صورت تمایل با مقداری مربای زرشک سرو کنید.
ارسال نظر