كباب قزلآلا با گشنيز و جعفري
سر ماهيها را جدا كنيد سپس آنها را شسته و روي دستمالي خشك كنيد. آبليمو و روغن را مخلوط كنيد و با برس روي ماهيها بماليد.

مواد لازم :
- ماهي قزلآلاي درسته : 4 عدد
- آبليمو: 3 قاشق غذاخوري
- روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
- گشنيز يا جعفري ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
- نمك: يكدوم قاشق مرباخوري
- فلفل تازه ساب: يكچهارم قاشق مرباخوري
- ليموترش نصفشده: به مقدار لازم
روش تهیه :
سر ماهيها را جدا كنيد سپس آنها را شسته و روي دستمالي خشك كنيد. آبليمو و روغن را مخلوط كنيد و با برس روي ماهيها بماليد. گشنيز، نمك و فلفل را هم روي تمام سطوح ماهيها و داخل شكمشان بپاشيد و روي توري كبابي فلزي خوب چرب شدهاي بچينيد. سپس توري را روي پنجره فلزي بگذاريد و روي منقل زغالي يا در فر از قبل گرم شده با حرارت متوسط 8 تا 12 دقيقه كباب كنيد. در نيمه زمان پخت، توري كباب را بچرخانيد تا 2 طرف ماهي خوب كباب شود. زماني كه چنگال بهراحتي در گوشت ماهي فرو رود و گوشت را ورقه كند ماهي حاضر است و ميتوانيد آن را با ليموترش تازه سرو كنيد.
ارسال نظر