۴۳۶۳
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

كباب قزل‌آلا با گشنيز و جعفري

سر ماهي‌ها را جدا كنيد سپس آن‌ها را شسته و روي دستمالي خشك كنيد. آبليمو و روغن را مخلوط كنيد و با برس روي ماهي‌ها بماليد.

برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم :
  • ماهي قزل‌آلاي درسته : 4 عدد
  • آبليمو: 3 قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
  • گشنيز يا جعفري ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
  • نمك: يك‌دوم قاشق مرباخوري
  • فلفل تازه ساب: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • ليموترش نصف‌شده: به مقدار لازم


روش تهیه :

سر ماهي‌ها را جدا كنيد سپس آن‌ها را شسته و روي دستمالي خشك كنيد. آبليمو و روغن را مخلوط كنيد و با برس روي ماهي‌ها بماليد. گشنيز، نمك و فلفل را هم روي تمام سطوح ماهي‌ها و داخل شكم‌شان بپاشيد و روي توري كبابي فلزي خوب چرب شده‌اي بچينيد. سپس توري را روي پنجره فلزي بگذاريد و روي منقل زغالي يا در فر از قبل گرم شده با حرارت متوسط 8 تا 12 دقيقه كباب كنيد. در نيمه زمان پخت، توري كباب را بچرخانيد تا 2 طرف ماهي خوب كباب شود. زماني كه چنگال به‌راحتي در گوشت ماهي فرو رود و گوشت را ورقه كند ماهي حاضر است و مي‌توانيد آن را با ليموترش تازه سرو كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج