اسلايس يوفكا با كرم پنير بادامي
ابتدا براي تهيه لايه اول كره، شكر و وانيل را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا مايه پنير خوب پف كند، سپس تخممرغها را به آن اضافه كرده و در حد يكدست شدن مواد به هم ميزنيم.
مواد لازم:
- كره: 175 گرم
- شكر: 125 گرم
- پودر بادام: 50 گرم
- آرد: 100 گرم
- تخممرغ: 2 عدد
- وانيل: يك قاشق چايخوري
- خمير يوفكا: به ميزان لازم
- شكر: ۱۵۰ گرم
- تخممرغ: ۳ عدد
- پنيرخامهاي: ۲۰۰گرم
- خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
- پودر بادام: ۱۵۰ گرم
- بادام خرد شده: ۵۰ گرم
- آرد گندم: ۵۰ گندم
- پودرشكر: ۱۰۰ گرم
- وانيل: يك قاشق چايخوري
روش تهیه :
ابتدا براي تهيه لايه اول كره، شكر و وانيل را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا مايه پنير خوب پف كند، سپس تخممرغها را به آن اضافه كرده و در حد يكدست شدن مواد به هم ميزنيم. آرد و پودربادام را به مواد اضافه ميكنيم و همه را با همزن برقي خوب ميزنيم تا مايه نرمي حاصل شود. سيني مخصوص فر به اندازه ۲۵×۳۵ سانتيمتر را انتخاب كرده، كف آن را با كره چرب ميكنيم. ۲ تا ۳ ورق يوفكاي نازك مخصوص باقلوا كف آن پهن كرده يكسوم از مايه آماده شده را با پالت روي آن صاف ميكنيم و دوباره روي آن يوفكا قرار ميدهيم اين كار را بين ۳ تا ۴ مرحله انجام ميدهيم تا مايه تمام شود. دقت ميكنيم روي سطح مواد در مرحله آخر با يوفكا پوشيده شود. قطر اين مواد در سيني حدود ۲ سانتيمتر است.
طرز تهیه لایه رویه :
پودربادام و بادام خرد شده را با 150گرم شكر مخلوط كرده و در كاسه همزن پنيرخامهاي، خامه صبحانه، تخممرغها، پودرشكر، آرد گندم و وانيل را حدود 2 دقيقه به هم ميزنيم تا مواد يكدست شوند و مخلوط شكر و بادام را به مواد اضافه كرده و دوباره شروع به همزدن ميكنيم و روي لايه اول آماده شده در سيني ميريزيم. قالب را حدود يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.
نظر کاربران
سلام،لطفا یه دسر یا غذا یا کیک اسپانیایی بذارین.ممنون میشم اگه به نظرم توجه کنین.