۴۳۵۲
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

كيك تيراميسو

ابتدا كيك اسفنجي را دور تا دور با فاصله ۲ سانتي‌متري از لبه برش داده و روي كيك را به شكل درب از روي كيك مي‌بريم و برمي‌داريم.

كيك تيراميسو

كيك تيراميسو

مواد لازم :
  • كيك اسفنجي۸ تخم‌مرغي: يك عدد
  • خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
  • پنير خامه‌اي:۴۰۰ گرم
  • پودر شكر: ۱۵۰ گرم
  • ژلاتين: ۸ ورق
  • پودر نسكافه: ۲ قاشق غذاخوري
  • قهوه فرانسه: يك فنجان شيرين شده
  • شكلات رنده شده: به ميزان لازم


روش تهیه :

ابتدا كيك اسفنجي را دور تا دور با فاصله 2 سانتي‌متري از لبه برش داده و روي كيك را به شكل درب از روي كيك مي‌بريم و برمي‌داريم. داخل كيك را به آرامي با دست خالي كرده به شكلي كه جداره كيك آسيب نديده و پاره نشود. ژلاتين‌ها را داخل آب سرد مي‌گذاريم تا نرم شوند، سپس ژلاتين را داخل صافي ريخته تا آب آن‌ها خارج شود. بعد از آن داخل ظرفي فلزي روي حرارت غيرمستقيم قرار مي‌دهيم تا ژلاتين ذوب شود. پنير خامه‌اي را با خامه فرم گرفته مخلوط كرده، شكر و نسكافه را نيز با يكديگر آسياب و الك مي‌كنيم. پودر حاصل را با ژلاتين به مواد پنير اضافه كرده و با همزن برقي چند ثانيه مواد را مخلوط مي‌كنيم. داخل كيك اسفنجي را با قهوه‌ تر كرده و كرم را وسط كيك مي‌ريزيم و به‌مدت 6 تا 8 ساعت داخل يخچال قرار مي‌دهيم. پس از اين‌كه از يخچال خارج كرديم اطراف كيك را با خامه فرم گرفته تزئين مي‌كنيم تا محل اتصال بين كيك و كرم زيباتر به‌نظر مي‌رسد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج