۴۳۴۹
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

كرم تيراميسو

ابتدا زرده‌هاي تخم مرغ را با شكر مخلوط كرده و با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا پف كنند.

كرم تيراميسو

كرم تيراميسو

مواد لازم:
  • پنير خامه‌اي:۳۰۰گرم
  • خامه فرم گرفته: ۴۰۰ گرم
  • شكر: ۱۵۰ گرم
  • پودر نسكافه: ۳ قاشق غذاخوري
  • ژلاتين: ۸ورق
  • آب جوش: يك چهارم ليوان
  • زرده تخم مرغ: ۶ عدد
  • شير: يك ‌ليوان(۲۵۰ميلي ليتر)


روش تهیه :

ابتدازرده‌هاي تخم مرغ را با شكر مخلوط كرده و با همزن برقي خوب به هم مي‌زنيم تا پف كنند. نسكافه را با آب جوش مخلوط كرده و به همراه شير به زرده‌ها اضافه مي‌كنيم و همه را با هم داخل ظرف مخصوص كرم پزي ريخته و روي حرارت قرار مي‌دهيم و به هم مي‌زنيم تا مواد به جوش‌ آيد و زرده‌ها بپزند. مخلوط حاصل را كنار مي‌گذاريم تا خنك شود. در اين فرصت پنير خامه‌اي و خامه را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي بهم مي‌زنيم تا يكدست شوند. ورقه‌هاي ژلاتين را نيز داخل آب سرد قرار مي‌دهيم و وقتي كه پس از چند دقيقه نرم شدند از داخل آب آن‌ها را خارج كرده و داخل ظرفي مناسب روي بخار آب قرار مي‌دهيم تا ذوب شوند همه مواد را توسط درجه كند همزن برقي هم مي‌زنيم تا يكدست شوند و داخل قالب مورد نظر ريخته و به‌مدت 8 ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا كاملا ببندد. سپس آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئين مي‌كنيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج