كرم تيراميسو
ابتدا زردههاي تخم مرغ را با شكر مخلوط كرده و با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا پف كنند.
- پنير خامهاي:۳۰۰گرم
- خامه فرم گرفته: ۴۰۰ گرم
- شكر: ۱۵۰ گرم
- پودر نسكافه: ۳ قاشق غذاخوري
- ژلاتين: ۸ورق
- آب جوش: يك چهارم ليوان
- زرده تخم مرغ: ۶ عدد
- شير: يك ليوان(۲۵۰ميلي ليتر)
روش تهیه :
ابتدازردههاي تخم مرغ را با شكر مخلوط كرده و با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا پف كنند. نسكافه را با آب جوش مخلوط كرده و به همراه شير به زردهها اضافه ميكنيم و همه را با هم داخل ظرف مخصوص كرم پزي ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم و به هم ميزنيم تا مواد به جوش آيد و زردهها بپزند. مخلوط حاصل را كنار ميگذاريم تا خنك شود. در اين فرصت پنير خامهاي و خامه را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي بهم ميزنيم تا يكدست شوند. ورقههاي ژلاتين را نيز داخل آب سرد قرار ميدهيم و وقتي كه پس از چند دقيقه نرم شدند از داخل آب آنها را خارج كرده و داخل ظرفي مناسب روي بخار آب قرار ميدهيم تا ذوب شوند همه مواد را توسط درجه كند همزن برقي هم ميزنيم تا يكدست شوند و داخل قالب مورد نظر ريخته و بهمدت 8 ساعت داخل يخچال ميگذاريم تا كاملا ببندد. سپس آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئين ميكنيم.
ارسال نظر